Лайм

Всесвітній день бортпровідника цивільної авіації та іменини Семена: яке свято 12 липня

Які свята відзначають 12 липня

12 липня 2019 року відзначаються відразу кілька цікавих свят. На цю дату випадають іменини Семена і декількох інших. Щоб наші читачі були в курсі всіх важливих подій цього дня, "Апостроф.Лайм" зібрав всі найбільш значущі свята і інформацію про них у цьому матеріалі.

Всесвітній день бортпровідника цивільної авіації

12 липня бортпровідники по всьому світу відзначають своє професійне свято. Вважається, що ця важка і романтична професія зародилася в Німеччині в 1928 році.

Саме тоді на борт літака почали брати спеціальну людину, в чиї обов'язки входило забезпечення сервісу під час польоту. Перед цим все обов'язки стюарда виконував другий пілот, що було вкрай ризиковано, адже він повинен мати можливість в будь-який момент опинитися в кабіні.

Це свято не є офіційним, але багато авіакомпаній все одно вітають своїх співробітників. Також нерідко 12 липня влаштовуються флешмоби, виставки та інші тематичні заходи.

Народилися в цей день

Юлій Цезар, давньоримський державний і політичний діяч, полководець і письменник, Макс Жакоб, французький письменник і художник, Амедео Модільяні, італійський художник і скульптор, Ісаак Бабель, письменник, перекладач, сценарист, драматург і журналіст, Валерій Кипелов, російський рок-музикант, співак, автор пісень, соліст ансамблю "Лейся, песня", груп "Ария" і "Кипелов", Фібі Тонкин, австралійська актриса і модель.

Іменини

Павло, Петро, Семен.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: свято

Читайте також

Маша Єфросиніна показала наймоднішу куртку цієї весни: стильний хіт 2024 року

Відома ведуча Маша Єфросиніна продемонструвала стильний образ на весну із замшевою курткою бомбером, яку вважають модним трендом  

Як врятувати білі шкарпетки, які стали сірими: допоможуть прості й доступні засоби

Як у домашніх умовах за допомогою перекису водню, солі, нашатирного спирту відіпрати брудні білі шкарпетки, щоб повернути їм колишній вигляд

Як приготувати ідеальні сирники, які подають в ресторані: рецепт Лілії Цвіт

Як у домашніх умовах зробити апетитні сирники з манною крупою та крохмалем на сніданок, щоб побалувати свою родину та дітей