Лайм

Міжнародний флешмоб жіночності та іменини Романа: яке свято 1 серпня

Які свята відзначають 1 серпня

1 серпня 2019 року відзначаються відразу кілька цікавих свят. На цю дату випадають іменини Романа та декількох інших. Щоб наші читачі були в курсі всіх важливих подій цього дня, "Апостроф.Лайм" зібрав всі найбільш значущі свята і інформацію про них у цьому матеріалі.

Міжнародний флешмоб жіночності

В перший день третього місяця літа у багатьох містах світу проходить Міжнародний флешмоб жіночності. Акція стартувала у 2012 році, з тих пір її підхопили вже 90 міст і 9 країн.

Суть флешмобу дуже проста: кожен рік в цей день жінки і дівчата різних національностей і віку збираються на головних площах, вбравшись у свій найкрасивіший одяг. В руках у учасниць обов'язково є квітка або букет і листівка з побажаннями добра, миру і тепла.

Також у цей час проводяться різні фотосесії, лекції та інші розважальні заходи. Основна мета цього свята - дати жінкам зайвий привід згадати про свою жіночність. Адже у повсякденному житті багато хто часто забуває про те, що вони не тільки гарні матері, професіонали своєї справи і хранительки домашнього вогнища. У кожній жінці живе сексуальність, грація, чарівність і ніжність. Потрібно тільки трохи придивитися і відкрити всі ці якості.

Народилися в цей день

Ів Сен Лоран, французький модельєр, Джо Еліот, англійський співак, музикант і автор пісень, найбільш відомий як вокаліст британської рок-групи Def Leppard, Сем Мендес, американський кінорежисер, Джейсон Момоа, американський кіноактор.

Іменини

Варлаам, Григорій, Дмитро, Митрофан, Серафім, Степан, Тихон, Роман.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: свято

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня