Лайм

У мережі знайшли найталановитішого пса-актора: заради їжі та уваги він прикинувся калікою

Розчулити незнайомців тварині дозволяє доволі правдоподібний трюк

Жителі Таїланду відшукали найталановитішого пса-актора, який придумав хитрий спосіб отримувати смаколики та увагу перехожих. Розчулити незнайомців тварині дозволяє вельми правдоподібний простий трюк - побачивши людей, він одразу ж прикидається калікою.

Місцеві жителі вирішили вивести його на чисту воду і незабаром після публікації ролика в YouTube хитрун став справжньою зіркою соцмереж.

Як пише Daily Mail, підступний план хитруна на прізвисько Ге працював доволі довго поки в один з днів його не викрили. Один з перехожих вирішив зняти страждальця на відео, щоб пізніше опублікувати в мережі. Але як тільки хлопець наблизився до собаки, той не встояв і, схопившись на всі чотири лапи, кинувся знайомитися.

За всією цією сценою спостерігали місцеві жителі. Вони й розповіли вже хлопцеві, що Ге - той ще актор. Кажуть, пес так хитрує вже не перший рік, хоча і не живе голодним. Улюбленцю публіки часто приносять щось їстівне.

Більш того, хитруна навіть про всяк випадок показували ветеринару, лікар тільки підтвердив, що здоров'я Ге в повному порядку. Користувачі мережі, зачаровані грою тварини, пропонують вручити йому "собачий Оскар".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

В них важко не закохатися: з якими знаками Зодіаку буде найкраще перше побачення

Які знаки Зодіаку зроблять перше побачення незабутнім - Стрільці, Овни, Близнюки

Блогерка показала, як приготувати заварну сирну паску з курагою і шафраном: яскравий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати сирну паску з куркумою на заварному тісті, щоб урізноманітнити своє звичне меню на Великдень  

Шкіряні штани - модне придбання цієї весни: з чим їх поєднує Даша Квіткова

Українська блогерка Даша Квіткова показала з чим носити шкіряні штани навесні 2024 року - фото стильних образів