Лайм

Кривава Мері і Болотна вода: 10 страшних коктейлів на Хеллоуїн

Кращі коктейлі для страшної вечірки

Хеллоуїн 2019 - відмінний привід, щоб зібрати друзів на тематичний вечір і відірватися по повній. Страшні наряди, огидно-прекрасні закуски, лякаючі коктейлі - все це підтримає атмосферу цього незвичайного свята.

Коктейлі на Хеллоуїн повинні бути страшними зовні, але обов'язково смачними. Тому потренуйтеся перед святом, щоб потім здивувати друзів бездоганним виконанням.

Що приготувати а Хеллоуїн, щоб справити враження? Наприклад, можна зробити коктейль "Кривава Мері" і паралельно розповісти друзям таємничу легенду. Найвідомішою є історія про англійську королеву Марію I Тюдор. Вона славилася своєю жорстокістю, за що і отримала в народі прізвисько Кривава Мері. Правда, не за життя, а вже після смерті.

Якщо не знаєте, що пити на Хеллоуїн, то приготуйте коктейль "Болотяна вода". Він здорово підтримає антураж свята, оскільки болотна вода завжди вважалася справжнім напоєм справдешніх відьом.

Звичайний мартіні можна перетворити в страхітливий напій, якщо кинути в келих "очі".

Можете також влаштувати гостям поцілунок з вампіром. Як це зробити? Та просто приготуйте цей коктейль.

Також не забувайте і про усіляких тематичні штуки, такі як маленькі павучки, кажани, щелепи та інші атрибути свята. Їх можна заморозити в формочках для льоду і прикрашати ними напої. Також ефектно виглядатиме сухий лід, який можна насипати в коктейль перед подачею.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Душа компанії: які знаки Зодіаку найбільш веселі та енергійні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є життєрадісними та активними - у списку опинилися Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії

Як підготувати розсаду до пересадки у відкритий ґрунт: правила, яких варто дотримуватися

Як правильно підготувати місце на грядках перед висадкою розсади, а також коли пересаджувати теплолюбні та морозостійкі рослини  

Як правильно готувати класичну окрошку на сметані: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати смачну окрошку на сметані та воді, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких