Лайм

Водій дивом вижив після аварії в стилі "Пункту призначення": здавалося, таке можливо тільки в кіно

На відміну від героїв фільму-катастрофи, власник позашляховика виявився тим ще щасливчиком

Користувачі соцмереж активно обговорюють автомобільну аварію на одній з трас американського штату Джорджія. Любителям кіно інцидент нагадав колись популярний фільм-катастрофу "Пункт призначення", ось тільки в цій ситуації водієві позашляховика дивом вдалося вижити.

Як пише CNN, чорний Nissan Xterra, який прямував за причепом лісовоза, буквально наскрізь проткнули колоди. Водієві легкового автомобіля вдалося не тільки вижити, але й залишити позашляховик практично неушкодженим.

На відміну від фільму-катастрофи, в якому величезна колода проходить крізь салон автомобіля, позашляховик чоловіка проткнули відразу близько десятка стовбурів, що ще більше змушує дивуватися його приголомшливому везінню. Як пише джерело, буквально за мить до аварії водій нахилився, щоб підняти щось з-під своїх ніг.

Більш того, як зазначив пізніше начальник місцевої пожежної охорони Едвард О'Брайен, колоди дивним чином утворили в салоні простір в тій області, де теоретично могла перебувати голова водія. З огляду на цей нюанс, рятувальники допускають, що щасливчик вижив би навіть, якщо йому не довелося б нахилятися: "Начебто для його голови все створено".

Проте, прибулим на місце рятувальникам вдалося витягти чоловіка з автомобіля лише через 15 хвилин. В цілому на позашляховик з лісовоза впали близько 30 стовбурів.

"Пункт призначення" наживо. Краще триматися від цих вантажівок подалі", "Щоб я ще хоч коли-небудь їхав за лісовозом... да ніколи в житті", "Хлопець просто неймовірний щасливчик", "Передайте водієві, нехай сходить до казино", - коментують ситуацію користувачі Reddit.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Хочуть бути головними: які знаки Зодіаку прагнуть домінувати над іншими

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які намагаються у всьому домінувати над іншими людьми – серед них Леви та Овни

Що робити з блідою розсадою перцю та баклажанів: допоможе просте підживлення

Бліда розсада перцю та баклажанів - у чому причина, чим підгодувати, щоб вона стала зеленою та міцною - поради городникам

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї