Лайм

Чоловікові знадобилися 11 вантажних контейнерів, щоб побудувати "будинок мрії": ось він всередині та ззовні

Уілл Бро виношував ідею свого ідеального будинку ще з початку 2000-х

Коли мова заходить про будівництво власного будинку, а вже тим більше "будинку мрії", люди дають хід навіть найдивнішим ідеям. Хтось вважає за краще будинки просторіше, хтось знаходить затишок на кількох десятках квадратних метрів, ну а буває й так, що заради мети доводиться добре пофантазувати.

Саме так і вчинив дизайнер з Х'юстона (Техас, США) Вілл Бро, який виношував ідею свого ідеального будинку ще з початку 2000-х. Сьогодні він власник 3-поверхового унікального житла з 11 вантажних контейнерів, встановлених один на одного.

Роздумуючи над проектом, чоловікові довго не вдавалося знайти досвідченого і креативного архітектора. В результаті спроектувати будинок мрії Бро взявся сам: "Я почав переглядати проекти, які будувалися, і найняв дизайнера, який працював над серією будівель. Минуло багато місяців і мені довелося звільнити його групу, тому що їм не вдавалося те, чого мені хотілося", - цитує його Boredpanda.

Чому контейнери? На це питання, як стверджує Бро, є найпростіший відповідь: "Транспортні контейнери дуже міцні, вогнетривкі, довговічні, стійкі до ураганів".

Починав Бро з простої 3D-моделі. А після довгого і ретельного вивчення всіх нюансів приступив до будівництва. Сьогодні він власник унікальної споруди з площею понад 700 кв. м. Деякі нюанси дизайну він ще має намір удосконалити, але в цілому його мрія здійснилася.

  • У Китаї відкрили найбільший у світі аеропорт . Тільки на його даху помістяться 25 футбольних полів.
  • На одному з високоповерхових будинків Стамбула з'явилася незвичайна інсталяція - 440 пар чорних жіночих туфель . Їх на фасаді будівлі розмістили в пам'ять про страшну статистику - кількість жінок, убитих чоловіками в 2018 році.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Екстремальна довжина і підвороти: головні тренди в джинсах, на які варто звернути увагу

Які моделі та кольори джинсів приглянути на весну та літо, а також із чим їх поєднувати, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу

Що можна і чого не слід садити після картоплі: поради для городників-початківців

Які овочеві культури, а також ягоди не можна висаджувати на грядці, де в минулому році було зібрано врожай картоплі, а які можна  

Паска з шоколадною начинкою – кулінарний тренд 2024 року: як приготувати за рецептом Лілії Цвіт

Як у домашніх умовах приготувати трендову паску з шоколадною начинкою, щоб урізноманітнити своє великоднє меню та здивувати близьких