Лайм

Леді Гага зіграє головну роль у фільмі про вбивство Гуччі

Акторська кар'єра співачки набирає обертів

Режисер Рідлі Скотт зніме фільм про династію Гуччі і вбивство останнього спадкоємця модної імперії Мауріціо Гуччі. Видання Deadline повідомляє, що головну роль в біографічній стрічці зіграє Леді Гага.

33-річній співачці дісталася роль колишньої дружини убитого, Патриції Реджіані. Вона була засуджена за організацію вбивства свого чоловіка в 1995 році, провела у в'язниці 18 років і була звільнена в 2016-му.

Це перший проект, до якого приєдналася Леді Гага з моменту її номінації на "Оскар" в категорії "Краща жіноча роль" за мелодраму Бредлі Купера "Зірка народилася". Гага також отримала "Оскар" за пісню "Shallow", написану для фільму.

Сценарій для фільму створив Роберто Бентівін’я на основі книги Сари Гей Форден "Будинок Гуччі: сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру і жадібності". Рідлі Скотт планує зайнятися цією історією після того, як закінчить роботу над фільмом "Остання дуель" з Меттом Деймоном, Адамом Драйвером, Джоді Комер і Беном Аффлеком.

  • Елтон Джон в своїх мемуарах розкритикував Мадонну через її слова про Леді Гагу. Співак назвав знамениту колегу гидкою і невдячною.
  • Про популярний гурт 70-х Bee Gess знімуть біографічний фільм. Проект обіцяє стати успішним: за нього взявся продюсер "Богемської рапсодії".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: Леді Гага

Читайте також

Стильний хіт 2024 року: який фасон курток став фаворитом серед модниць

Навесні 2024 року справжнім хітом стали куртки бомбери кольору хакі - які фасони актуальні та з чим їх носити

Як позбутися мурах на грядках: народні засоби, які вважають ефективними

Мурахи на городі - як з ними боротися за допомогою народних засобів - способи з борною кислотою, окропом, бензином та інші

Що приготувати з картоплі: блогерка поділилася оригінальним рецептом на вечерю

Тушкована картопля з м'ясом та овочами - як її зробити швидко та легко - покроковий рецепт від кулінарної блогерки