Лайм

Дівчина народила на танцполі нічного клубу - тепер у малюка є велика перевага перед його клієнтами

Навряд чи 19-річна француженка уявляла пологи первістка саме так

Навряд чи 19-річна мешканка Тулузи (Франція) представляла народження первістка саме так, проте цей процес застав її буквально в центрі танцполу в одному з місцевих нічних клубів.

Як пише LadBible з посиланням на місцеве видання La Depeche, напередодні пологів дівчина вирушила з приятелями до закладу, де пробула до ранку. Близько 5:30 вона вже стала мамою. Ну а так як клуб став офіційним місцем народження дитини, співробітники вирішили подарувати йому велику перевагу перед іншими клієнтами - довічний безкоштовний вхід.

"Було близько 5:30 ранку, клуб закривався. Залишалося зовсім небагато людей, і один з моїх співробітників підійшов до мене і сказав: "Це терміново", - розповіла в бесіді з журналістами менеджер закладу. - Я побачив, що дівчина ось-ось народить. Ми повинні були діяти швидко. Колега одразу ж подзвонив до служби невідкладної медичної допомоги і нам розповіли, що потрібно робити".

За словами співробітника клубу, дівчина хвилювалася, але тримала себе в руках. Малюк з'явився на світ без будь-яких ускладнень: "Це одне знайдивніших закриттів, які у нас були. Ми плакали. Чудово, що ніхто з нас не запанікував, не злякався. Ми зробили це".

Явно чекаючи запитань, що ж вагітна дівчина взагалі робила в нічному клубі, журналісти розпитали про це її приятелів. За словами подруги, останнім часом у вагітної були певні особисті проблеми і друзі запросили її до клубу, щоб відволікти та підбадьорити. Дівчина нібито не пила і не навантажувала себе фізично.

У якості подарунка до народження дитини співробітники клубу надали новонародженому довічний безкоштовний вхід.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як врятувати білі шкарпетки, які стали сірими: допоможуть прості й доступні засоби

Як у домашніх умовах за допомогою перекису водню, солі, нашатирного спирту відіпрати брудні білі шкарпетки, щоб повернути їм колишній вигляд

Як приготувати ідеальні сирники, які подають в ресторані: рецепт Лілії Цвіт

Як у домашніх умовах зробити апетитні сирники з манною крупою та крохмалем на сніданок, щоб побалувати свою родину та дітей

В них важко не закохатися: з якими знаками Зодіаку буде найкраще перше побачення

Які знаки Зодіаку зроблять перше побачення незабутнім - Стрільці, Овни, Близнюки