Лайм

Чорна п'ятниця-2019: де шукати найбільші знижки в Україні

Де знайти найкращі знижки

Чорна п'ятниця - час, коли багато магазинів традиційно влаштовують щорічні розпродажі. Цього року багато українських виробників і продавців вирішили взяти участь в цій акції. Про найяскравіші з них ми розповімо в цьому матеріалі.

Чорна п'ятниця 2019 починається 25 листопада і триває на початку наступного місяця. За цей час можна встигнути купити чимало корисного за дуже приємними цінами. Якщо знати, де шукати.

Цього разу в грандіозному розпродажу вирішили взяти участь багато знаменитих магазинів. Наприклад, серед них виявилися Kasta, Lamoda, "Епіцентр", "Фокстрот", "Алло", "Всі Свої", Colins, Mango, Bershka, Pull & Bear, Must Have, VOVK, "Будинок Іграшок", Intimo, iHerb, Watsons, Rozetka.

Знижки під час проведення Чорної п'ятниці дійсно вражаючі. Багато магазинів і брендів знижують ціни на свої товари на 20, 30, 50 або навіть цілих 70 відсотків. Тому, якщо ви планували здійснювати якісь покупки в найближчим часом, варто скористатися нагодою і купити щось потрібне дуже вигідно.

  • Осінній сезон в самому розпалі, тому багато модниць все частіше задаються питанням: "Що ж надіти, щоб виглядати стильно, модно і трендово?". Ми вирішили допомогти розібратися в цій темі і подивитися, які образи обирає Олена Зеленська.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як приготувати класичну українську паску на дріжджах: найвдаліший рецепт

Як у домашніх умовах приготувати українську паску на дріжджовому тісті, а також як прикрасити її глазур'ю на яєчних білках  

Душа компанії: які знаки Зодіаку найбільш веселі та енергійні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є життєрадісними та активними - у списку опинилися Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії

Як підготувати розсаду до пересадки у відкритий ґрунт: правила, яких варто дотримуватися

Як правильно підготувати місце на грядках перед висадкою розсади, а також коли пересаджувати теплолюбні та морозостійкі рослини