Лайм

Хірурги видалили кілограми вазеліну з біцепсів російського горе-культуриста

23-річний Кирило Терешин колов в м'язи вазелінове масло, щоб вони здавалися більшими

23-річний російський "культурист" прославився на весь світ, коли ледь не загинув після ін'єкцій синтола (токсичного вазелінового масла) в біцепси. Історію Кирила Терешина, який отримав прізвисько "Руки-базуки" і "Попай" за непропорційно великі м'язи, розповіло видання New York Post.

Хірурги зробили Терешину операцію з видалення синтола разом із мертвою м'язовою тканиною. Речовина в його величезних 60-сантиметрових біцепсах важила майже 1,5 кг, викликаючи біль і лихоманку. Лікарі кажуть, що гігантські кінцівки могли кінець кінцем потребувати ампутації або привести до смерті пацієнта.

Операція Терешина пройшла успішно, але хірурги повідомляють, що йому потрібно пройти ще як мінімум три: в руках горе-культуриста залишилося на 75% більше вазелінового масла, ніж їм вдалося витягти в перший раз. За оцінками, хлопець ввів близько 3 літрів речовини в кожну руку. Синтол заповнив м'язи, тому витягнуті з рук грудки представляли собою масу рубцевої тканини з фрагментами м'язів.

"Він насичував м'язові тканини, блокував кровотік, - цитує New York Post хірургів. - В результаті тканина вмирає і замінюється рубцем, таким же жорстким, як дерево. Синтол міг завдати шкоди всьому, його ниркам, зокрема. Але пацієнт виявився щасливчиком".

Лікарі кажуть, що подібні модифікації тіла в Росії не є рідкістю.

"Ми бачили, як вазелін упорскували в груди, сідниці та інші частини жіночого тіла. Це надзвичайно небезпечно", - попередили вони.

  • Жінка скинула 225 кг після видалення язика. Страшний діагноз і складна операція подарували їй шанс вижити і сенс в житті.
  • Чоловіка в дитинстві вдарили по голові і він перестав дорослішати. Сьогодні йому 34, але в це важко повірити.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги:

Читайте також

У них чудове почуття стилю: які знаки Зодіаку вміють красиво одягатися

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які красиво одягаються і завжди мають стильний вигляд - Терези, Леви, Близнюки, Тельці

Як приготувати "ліниву" паску на Великдень-2024: швидкий рецепт, який вийде у всіх

Як у домашніх умовах приготувати швидку паску з бездріжджового тіста, щоб урізноманітнити святкове меню своєї родини на Великдень 

Натуральне добриво з дріжджів: як їх розводити і використовувати на городі

Розчином дріжджів у квітні і травні можна підгодувати цибулю, часник, редис та інші рослини - як його приготувати, в чому користь