Лайм

Як приготувати вдома моркву по-корейськи: простий рецепт на 15 хвилин справи

Простий спосіб приготування оригінального частування

Морква по-корейськи - дуже популярна закуска. Її можна побачити практично на будь-якому святковому або обідньому столі. Але як приготувати цю страву самостійно, витративши на весь процес всього 15 хвилин? Про це ми розповімо в цьому матеріалі.

Для приготування моркви по-корейськи нам знадобляться такі інгредієнти: морква (1 кг), цукор (1 ст. л.), оцет (5 ст. л.), сіль (1.5 ч. л.), червоний перець (1 ч. л.), рослинне масло (100 мл), коріандр мелений (1 ч. л.), часник (2 зубчики).

Крок 1: Моркву помити, почистити і натерти на тертці.

Крок 2: Додати сіль, перемішати і залишити на 15 хвилин, щоб пішов сік.

Крок 3: Додати цукор, коріандр, червоний перець, дрібно нарізаний часник.

Крок 4: Рослинну олію підігріти на сковороді, потім полити нею моркву.

Крок 5: Додати оцет і все ретельно перемішати. Потім можна ненадовго прибрати моркву в холодильник, щоб дати настоятися.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: рецепт

Читайте також

Шкіряні штани - модне придбання цієї весни: з чим їх поєднує Даша Квіткова

Українська блогерка Даша Квіткова показала з чим носити шкіряні штани навесні 2024 року - фото стильних образів

Важливо не посадити раніше: коли сіяти кабачки, щоб вони зійшли і гарно вродили

Як вибрати оптимальне місце на грядці для посадки кабачків, коли їх можна сіяти у відкритий ґрунт, а також як часто поливати  

Як приготувати класичну українську паску на дріжджах: найвдаліший рецепт

Як у домашніх умовах приготувати українську паску на дріжджовому тісті, а також як прикрасити її глазур'ю на яєчних білках