Лайм

Чорна п'ятниця-2019: де в Україні очікуються найбільші знижки

Де шукати найвигідніші акції

Настає знаменита Чорна п'ятниця! Ви вже готові до полювання за кращими знижками? Тоді ми з радістю поділимося з вами найвигіднішими акціями українських магазинів.

Чорна п'ятниця 2019 починається 25 листопада і триває до початку наступного місяця. Це час, коли багато магазинів традиційно влаштовують щорічні розпродажі. І потрібно сказати, що знижки в цей період дійсно вражають.

В цьому році в акції бере участь величезна кількість українських магазинів і торгових центрів. Покупців у Києві чекають наступні приємні пропозиції:

  • ТРЦ Sky Mall - знижки до 80 відсотків, розіграші та майстер-класи;
  • ТРЦ Ocean Plaza - до 80 відсотків плюс розіграші гаджетів і інших призів;
  • Lavina Mall - 80 відсотків знижки і виступ Сергія Міхалка з оркестром 1 грудня;
  • ТРЦ Dream Town - все ті ж 80 відсотків, також гостей чекають майстер-клас від імідж-стиліста, фотозоны, подарунки та сертифікати;
  • ТРЦ Gulliver - знижки до 70 відсотків, знайомство зі справжнім роботом, розіграші і шоу;
  • ТРК "Проспект" - знижки 50 відсотків і концерт Сергія Бабкіна 1 грудня;
  • ТРЦ "РайON" - знижки різних масштабів і розіграш планшета Apple iPad 7th від магазину "Алло" 29 листопада;
  • ТРЦ Piramida - знижки до 70 відсотків, розіграш iPhone Black, DJ-сети, фотозоны, конкурси та призи;
  • ТРЦ Komod - знижки до 70 відсотків, фотозоны, інтерактиви від ведучого, розіграші та подарунки;
  • River Mall - тут відвідувачам пропонують виграти 100 тисяч гривень на шопінг 29 листопада, також багато цін будуть знижені на 80 відсотків.

Що стосується інтернет-покупок, техніку за приємною ціною можна купити на сайтах магазинів "Алло", "Фокстрот", "Ельдорадо", "Цитрус", Rozetka, Comfy, "ТехноЕж". Якщо вас цікавлять одяг або взуття, хороші акції плануються у Lamoda, Kasta, Answear, H&M. Косметику та парфумерію зі знижкою можна придбати в інтернет-магазинах Parfums.ua, Joko Blend, Mint, Parfum City, PurPur Beauty Shop, Amore Shop.

Ну а якщо вам потрібні товари для дітей, їх пропонують недорого купити в "Агусік", Montessori shop, KidButik, Babyhit, "Ручки і Штучки". А меблі і товари для дому ви знайдете на сайтах Dybok, Mebelok, WeLoveMebel, Taburetka, AMF, "Епіцентр", Jysk, Dormeo, WeMart, K-Home.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня