Лайм

Жінка вирішила почитати відгук про ресторан і дізналася про таємний роман чоловіка

Місцевому Казанові просто не пощастило потрапити в об'єктив журналіста

Ресторанний критик видання The Washington Post опублікував відгук про заклад і навіть не підозрював, що випадково розкрив зраду стороннього чоловіка. Місцевому Казанові просто не пощастило потрапити в об'єктив журналіста.

Про це дружина чоловіка особисто розповіла автору статті в коментарях. Вона читала відгук про заклад і помітила на фото чоловіка в компанії іншої жінки. Так їй вдалося з'ясувати правду, ось тільки ресторанний критик своїй участі в цій історії не радий.

"Дякую, Томе. Ваша остання рецензія супроводжується фотографією мого чоловіка, який обідає з жінкою, яка точно не я! Побачивши доказ, він зізнався, що завів роман на стороні. Подумала, вам буде цікаво дізнатися про вашу роль в нашій драмі. У цей день подяки я дякую вам за те, що ви допомогли мені викрити зрадника", - написала журналісту жінка.

Критик аж ніяк не зрадів ситуації, що склалася, але все ж попередив інших чоловіків: "Прошу, скажіть, що це жарт! Дуже не хочеться, щоб це була правда". Скрін свого листування з жінкою він опублікував у Twitter з підписом "зрадники, будьте уважні".

  • Читайте також на The Lime, як пожежники врятували наречену і епічно доставили її на до нареченого. Таке весілля мешканка Каліфорнії точно не забуде.
  • Чоловік отримав у спадок старий чайник і вирішив не викидати - це рішення виявилося доленосним. Сувенір виявився унікальною реліквією, яка роками символічно передавали з родини в родину.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Астрологи назвали знаки Зодіаку, у яких найчастіше народжуються близнюки

Астрологи розповіли, що у Близнюків, Раків та Риб найчастіше народжуються близнюки

Ідеально до картопляного пюре: блогерка показала, як приготувати смачні мітболи у соусі

Як у домашніх умовах приготувати мітболи з фаршу у вершково-соєвому соусі, щоб урізноманітнити своє меню та здивувати близьких

Джинси кольору кокосового молока – актуальний тренд 2024 року: ідеї для стилізації

Стилістrf Юлія Попель розповіла про тренд 2024 року – джинси кольору кокосового молока, які можна поєднувати з будь-яким верхом та взуттям