Лайм

Меланія Трамп показала різдвяні декорації Білого дому: фото

Основними кольорами святкового декору в 2019 році перша леді США "призначила" білий і золотий

Меланія Трамп опублікувала в Twitter фото і відео різдвяних прикрас Білого дому. Цього року оформлення залів в офіційній резиденції президента США витримано в білих і золотих кольорах, а акцент декорацій зроблений на патріотизмі.

"Дух Америки сяє в Білому домі! - написала перша леді. - Я рада поділитися цією прекрасною експозицією патріотизму з усіма, і я рада, що всі можуть відчути красу різдвяного сезону".

Основні кольори декорацій в 2019 році - білий і золотий. Одне з дерев в Східному крилі Білого дому прикрасили золотими зірками і патріотичними стрічками на честь тих, хто втратив рідних, які були в збройних силах США.

Висота офіційної різдвяної ялинки Білого дому - 5,4 метра. Вона прикрашена паперовими квітами ручної роботи, що представляють емблеми кожного штату США.

В їдальні Білого дому виставили зменшені копії пам'яток з усієї країни, включаючи Статую Свободи, міст Золоті Ворота, гору Рашмор, Аламо і Дзвін Свободи.

"Коли я подорожую по країні, мене надихають працьовиті люди та сім'ї, з якими я зустрічаюся, - сказала Меланія в своїй заяві. - Незалежно від того, яку державу вони називають своїм домом, багато американців поділяють загальний набір цінностей і глибоку вдячні за традиції та історію нашої великої нації. Спасибі всім співробітникам і волонтерам, які працювали над тим, щоб Народний Дім був готовий до Різдва. Бажаю всім щасливого Різдва і Нового року".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Подарунок для тещі: астрологи назвали найкращих зятів по знаку Зодіаку

Астрологи назвали найкращих зятів за гороскопом - у списку опинилися Козероги, Раки, Терези, Тельці та Риби

Який крем має бути в торті "Наполеон": класичний рецепт на молоці

Як у домашніх умовах зробити заварний крем на основі молока, яєць та кукурудзяного крохмалю, яким можна змащувати коржі Наполеона

Стильний хіт 2024 року: який фасон курток став фаворитом серед модниць

Навесні 2024 року справжнім хітом стали куртки бомбери кольору хакі - які фасони актуальні та з чим їх носити