Лайм

Що подарувати на День святого Миколая: 10 креативних ідей до свята

Ідеї ​​подарунків на День Миколая для дітей і дорослих

Зовсім скоро настане один з головних днів зими - День святого Миколая. Пропонуємо вам подивитися наш список цікавих і простих подарунків на це свято, щоб вам було простіше порадувати своїх близьких. І не витратити велику кількість грошей.

День святого Миколая в Україні святкується 19 грудня. В цю дату прийнято дарувати один одному подарунки, але важливо, щоб вони не були занадто дорогими. За традицією, найчастіше люди дарують один одному щось солодке або корисне. Особливо важливо в цей день побалувати дітлахів чимось смачненьким. Ми вирішили зібрати 10 кращих ідей подарунків на Миколая і поділитися ними з вами.

Один з простих і оригінальних подарунків - фігурне святкове печиво, зроблене вашими руками. Ви можете спекти печиво будь-якої форми і смаку, красиво обв'язати його стрічкою і прикріпити до нього записку з побажаннями.

Також можна, за старою традицією, покласти комусь пряник під подушку, спекти смачний пиріг і прикрасити його різними візерунками. Упакувати такий смачний подарунок можна в красиву коробочку ручної роботи.

Також хорошою і бюджетної ідеєю може бути листівка, зроблена своїми руками. Цей подарунок не принесе матеріальної користі, але зате буде наповнений емоціями і любов'ю. Намалюйте щось, зробіть аплікацію, використовуйте зворушливі фотографії або інші пам'ятні речі. Листівку можна акуратно змастити прозорим клеєм і присипати блискітками, щоб вона була більш ошатною.

Якщо ви хочете зігріти когось не тільки своїми почуттями, подаруйте симпатичні теплі носочки або затишний святковий светр.

Любителям чаю можна подарувати набір з різними сортами цього напою. Добре підійде також якась велика красива чашка, все це можна упакувати як в один подарунок, так і подарувати окремо. Для ласунів ви можете зібрати бокс з різними смаколиками, поклавши в нього цукерки, печиво, вафлі та інші частування.

Ну а тим, хто хоче особисто подивитися, як робляться цукерки, можна подарувати квиток на екскурсію по кондитерській фабриці. Це подарує не тільки масу емоцій, але і нові знання. А бонусом буде те, що на більшості таких фабрик відвідувачі можуть спробувати продукцію і навіть зробити цукерку самостійно.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Вирощування огірків: як правильно формувати рослину, щоб вона дала багато врожаю

Як потрібно правильно формувати огіркову ліану в теплиці, навіщо її підв'язувати, а також видаляти всі пасинки, вуса та нижнє листя  

Готуємо мариновані печериці, які будуть смачніші за магазинні: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати мариновані печериці зі спеціями, щоб урізноманітнити меню своєї родини смачною закускою

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії