Лайм

Готуємо легкий картопляний крем-суп і розвантажуємося після Нового року

Ідеальний рецепт для розвантаження організму після свята

Після Нового року організму не завадить невелике розвантаження. Важка їжа, спиртні напої і велика кількість солодощів не кращим чином впливають на тіло, тому варто допомогти йому повернутися в тонус. Для цього ми підготували рецепт легкого та смачного супу, який швидко розбереться із зайвими кілограмами.

Для приготування картопляного супу-пюре вам знадобляться наступні інгредієнти: картопля (700 г), масло вершкове (50 г), цибуля ріпчаста (2 шт.), курячий бульйон (2 л), молоко (100 мл), сіль і перець (за смаку), зелена цибуля (для прикраси).

Крок 1: Спочатку потрібно зварити курячий бульйон. Для цього можна використовувати будь-яке куряче м'ясо на ваш розсуд.

Крок 2: Потім слід почистити картоплю і нарізати її кубиками. Цибулю також почистити і нарізати на кубики.

Крок 3: У великій каструлі розігріти вершкове масло, висипати туди нарізану цибулю, накрити кришкою і потримати на маленькому вогні 10 хвилин.

Крок 4: Висипати в каструлю картоплю, додати сіль і перець, накрити кришкою і готувати ще 10 хвилин.

Крок 5: Залити всі інгредієнти курячим бульйоном, довести до кипіння і варити близько 25 хвилин до тих пір, поки картопля не стане м'якою.

Крок 6: Майбутній суп потрібно трохи охолодити, потім подрібнити в пюре за допомогою блендера.

Крок 7: Додати молоко, ретельно перемішати і подавати до столу, прикрасивши дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні