Лайм

Готуємося до Дня святого Валентина: 10 простих, але креативних подарунків хлопцю

Що подарувати чоловікові на День закоханих

Зовсім скоро настане лютий. А це означає, що не за горами найбільш роматнічне свято року - День святого Валентина. Ви вже знаєте, що подарувати своєму коханому? У цьому матеріалі ми зібрали найоригінальніші і найцікавіші варіанти подарунків, щоб вам було простіше вибрати найкращий з них.

Для початку потрібно сказати наступне: дівчата, будь ласка, забудьте про шкарпетки, пінки для гоління, труси та інші подібні подарунки. Це ті речі, які будь-який чоловік купує собі сам. Звичайно, якщо ваш коханий хоче якісь конкретні забавні шкарпетки, ви можете сміливо реалізувати це бажання. Але, якщо ви просто не придумали нічого кращого, не варто обирати такі банальні варіанти.

Набагато більше хлопець зрадіє новій краватці, красивому ременю або якомусь оригінальному браслету. Ця прикраса точно стане в нагоді для особливих випадків. До того ж, ви можете попросити вашого обранця надіти цей аксесуар на романтичне побачення в честь Дня закоханих.

До речі про побачення, відмінним подарунком для хлопця може стати романтичний вечір. Так, не тільки дівчата люблять сюпризи і романтику. Чоловікам теж приємно відчувати турботу, ентузіазм і бачити будь-яку ініціативу. Якщо ви запросите вашого хлопця в кафе, замовите красивий столик і надягнете ошатну сукню, він точно це оцінить. До речі, те ж саме можна організувати і вдома, у більш тихій та інтимній обстановці.

Для бажаючих трошки схитрувати і побалувати подарунком не тільки чоловіка, але і себе, непоганим варіантом може бути комплект білизни. Спідньої або постільної. Обидва варіанти можна якось красиво презентувати за келихом шампанського і чимось смачненьким. Не бійтеся вести себе трохи більш сексуально і розкуто, ніж зазвичай. Зрештою, День закоханих створений для романтики, так дозвольте ж їй трапитися!

Відволікаючись від пікантних подарунків, можна подумати про щось більш спокійне, але не менш корисне і приємне. Якщо ви знаєте, яку музику любить ваш обранець, подаруйте йому квиток на концерт. Також можна купити квитки в кіно, театр та інші подібні місця. Це буде хорошим приводом провести разом цікавий вечір.

Якщо ваш чоловік любить пограти в комп'ютерні ігри, подаруйте йому онлайн-сертифікат на покупку чогось новенького з цієї сфери. На різних ігрових інтернет-сервісах можна придбати підписку, по якій пізніше адресат подарунка зможе купити гру на свій смак, використовуючи зазначений код або ж свій логін і пароль.

Ну а в тому випадку, якщо ви - сімейна пара, яка втомилася від дитячих криків, постійної присутності родичів, роботи, домашніх турбот та інших щоденних подразників, вирушайте на вихідні кудись удвох. Можна як поїхати в невелику подорож на автобусі чи поїзді, так і просто зняти номер в готелі. Щоб провести вечір в обіймах один одного, замовивши піцу і включивши улюблене кіно.

  • Читайте також, як відновити шкіру обличчя після свят. Ми зібрали 4 простих поради косметолога, щоб ваша шкіра виглядала здоровою і сяючою.
  • Раніше ми розповіли про 7 помилок вечірнього макіяжу, якими запросто можна зіпсувати все. Ми вирішили поділитися з вами інформацією про головні помилки в вечірньому макіяжі, щоб ваш стиль завжди був бездоганним і доречним.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Хочуть бути головними: які знаки Зодіаку прагнуть домінувати над іншими

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які намагаються у всьому домінувати над іншими людьми – серед них Леви та Овни

Що робити з блідою розсадою перцю та баклажанів: допоможе просте підживлення

Бліда розсада перцю та баклажанів - у чому причина, чим підгодувати, щоб вона стала зеленою та міцною - поради городникам

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї