Кнедлики - це такі пишні закуски з найрізноманітнішою начинкою. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати смачні і ситні чеські кнедлики з найпростіших продуктів. Цей процес займе зовсім небагато часу.
Отже, для приготування вам знадобляться наступні продукти: гриби (200 г), яйц а (2 шт.), цибуля (1 шт.), борошно (100 г), рослинна олія (50 г), сметана (200 г), лавровий лист (пару штук), картопля варена (приблизно 500 г), сіль і перець (за смаком).
Крок 1: Заздалегідь відваріть картоплю, потім натріть на дрібній тертці.
Крок 2: Гриби і цибулю почистити, помити і нарізати на дрібні шматочки. Обсмажити на рослинному маслі до появи золотистого кольору.
Крок 3: Змішати картоплю і гриби з цибулею.
Крок 4: Додати в суміш яйця і ретельно перемішати.
Крок 5: Тепер слід всипати борошно. Робити це потрібно поступово, щоб не було грудочок.
Крок 6: Замісити тісто, посолити і поперчити за смаком. Можна замішувати руками, якщо ложкою вам незручно.
Крок 7: Закип'ятити воду в середній каструлі, додати в неї лаврові листочки.
Крок 8: Сформувати з тіста невеликі кульки і порціями відправляти їх в окріп на 3-4 хвилини. Готові кнедлики викласти на тарілку, полити сметаною і відразу ж подати до столу.
- Читайте також, як приготувати тушковану капусту без м'яса. Тушкована капуста - дуже корисна і смачна закуска. Також принадність цього частування в тому, що його можна приготувати дуже швидко, використовуючи найпростіші продукти.
- Раніше The Lime розповів, як приготувати зрази по-польськи з шинкою і грибами.
Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.