Кнедлики - це такі пишні закуски з найрізноманітнішою начинкою. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати смачні і ситні чеські кнедлики з найпростіших продуктів. Цей процес займе зовсім небагато часу.

Отже, для приготування вам знадобляться наступні продукти: гриби (200 г), яйц а (2 шт.), цибуля (1 шт.), борошно (100 г), рослинна олія (50 г), сметана (200 г), лавровий лист (пару штук), картопля варена (приблизно 500 г), сіль і перець (за смаком).

Крок 1: Заздалегідь відваріть картоплю, потім натріть на дрібній тертці.

Крок 2: Гриби і цибулю почистити, помити і нарізати на дрібні шматочки. Обсмажити на рослинному маслі до появи золотистого кольору.

Крок 3: Змішати картоплю і гриби з цибулею.

Крок 4: Додати в суміш яйця і ретельно перемішати.

Крок 5: Тепер слід всипати борошно. Робити це потрібно поступово, щоб не було грудочок.

Крок 6: Замісити тісто, посолити і поперчити за смаком. Можна замішувати руками, якщо ложкою вам незручно.

Крок 7: Закип'ятити воду в середній каструлі, додати в неї лаврові листочки.

Крок 8: Сформувати з тіста невеликі кульки і порціями відправляти їх в окріп на 3-4 хвилини. Готові кнедлики викласти на тарілку, полити сметаною і відразу ж подати до столу.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.