Лайм

Ілон Маск розповів про свою гіршу роботу - доставка їжі та каса у Маку здаються раєм

Сьогодні 48-річний Маск згадує про цей досвід з посмішкою

Американський бізнесмен, глава компаній Tesla та Space X Ілон Маск взяв участь у записі подкасту Third Row Tesla і повідав слухачам про своє найгірше місце роботи. І якщо ви соромитеся згадувати про роботу за касою у "МакДональдс" чи на доставці їжі, повірте, деяким знайдеться, що на це відповісти.

За словами підприємця, в 1988 році у віці 17 років він переїхав з ПАР до Канади. Гроші на переліт Маск накопичив з продажу акцій фармацевтичних компаній, а ось далі хлопцеві без досвіду роботи довелося потрудитися.

Спершу Маску вдалося влаштуватися на пшеничну ферму. Ще пізніше - на лісопилку у Ванкувері, де його завданням була чистка котлів, у яких потім спалювали деревину. На цій роботі майбутній улюбленець соцмереж протримався всього чотири дні, та кожен з них йому доводилося боротися зі страхом за своє життя.

Справа в тому, що робота з чищення котлів дійсно була небезпечною: для забору сміття з котла Маску доводилося подорожувати по вузькому тунелю. Для цього у нього був певний відрізок часу. І якби прохід раптом виявився заблокованим, то так швидко врятувати застряглих людей не вдалося б.

Крім цього, перебуваючи у тунелі, працівникам доводилося кожні 15 хвилин міняти положення тіла, щоб не отримати обмороження. Але сьогодні 48-річний Маск згадує все це з посмішкою. Як і той факт, що після чотирьох днів роботи на лісопилці йому вдалося отримати підвищену зарплатню.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: Ілон Маск

Читайте також

Картопляні лушпайки – чудове добриво для смородини: як і коли його використовувати

Які корисні речовини містить у собі картопляне лушпиння, а також як його можна використовувати для удобрення кущів смородини

Як приготувати смачну паску на сирному тісті: швидкий рецепт на Великдень

Як у домашніх умовах спекти швидку паску на сирному тісті, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких на Великдень

З Вербною неділею: красиві і душевні привітання зі святом своїми словами

Як красиво своїми совами привітати близьких із Вербною неділею 28 квітня – привітання зі святом у прозі