Лайм

Що таке японська дієта, і як скинути до 8 кг за два тижні

Як швидко і ефективно скинути зайві кілограми

Багато охочих швидко і ефективно схуднути чули про знамениту японську дієту. Кажуть, що цей чудодійний метод допомагає скинути до 8 кг всього за кілька тижнів. У цьому матеріалі ми розповімо вам все про цей спосіб схуднення.

Що таке японська дієта

Це досить сувора дієта, яка повністю виключає цілий ряд різних продуктів. Важливо пам'ятати, що сідати на таку дієту можна тільки в тому випадку, якщо у вас немає протипоказань. Наприклад, серцево-судинних захворювань, хвороб шлунково-кишкового тракту, діабету і так далі. Також не забувайте, що потрібно обов'язково випивати мінімум 3-4 склянки води на добу.

Що можна

На японській дієті дозволені наступні продукти: яйця, риба, овочі в будь-якому вигляді, рослинне масло, кефір, яловичина, чай і кава без цукру. Харчуватися слід 4-6 разів на день невеликими порціями. Останній прийом їжі повинен бути не пізніше, ніж за 2 години до сну.

Що не можна

Категорично забороняється 2 тижні вживати такі продукти, як солодощі, сіль, алкогольні напої, борошняні вироби.

Приклад меню

Щоб вам було простіше зорієнтуватися, що ж можна приготувати з дозволених продуктів, ми склали список страв, які можна їсти на японській дієті.

Отже, не порушуючи режим харчування, ви можете приготувати варені яйця, яйця Пашот, яєчню, омлет, відварну рибу, печену рибу, дозволяється їсти рибні консерви (не солоні). Також можна робити найрізноманітніші салати, овочеві смузі з кефіром та зеленню.

Можна готувати яловичину в мультиварці і духовці, також дозволяється приготування різноманітних супів, як з м'ясом, так і без нього. Чай і каву рекомендується пити в першій половині дня, і обов'язково без цукру і різних замінників. А ось воду можна і потрібно пити якомога частіше, адже це допоможе швидше скинути зайві кілограми, прибрати набряки і підтримати організм в тонусі.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Як правильно готувати класичну окрошку на сметані: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати смачну окрошку на сметані та воді, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких

Екстремальна довжина і підвороти: головні тренди в джинсах, на які варто звернути увагу

Які моделі та кольори джинсів приглянути на весну та літо, а також із чим їх поєднувати, щоб виглядати стильно та виділятися з натовпу

Що можна і чого не слід садити після картоплі: поради для городників-початківців

Які овочеві культури, а також ягоди не можна висаджувати на грядці, де в минулому році було зібрано врожай картоплі, а які можна