Лайм

Готуємо вдома коктейль Апероль Шприц: простий рецепт і поради по інгредієнтах

Як своїми руками зробити популярний коктейль

Зовсім скоро настане весна, а разом з нею прийдуть і довгі прогулянки, посиденьки на літніх майданчиках барів і, звичайно ж, освіжаючі коктейлі. Апероль Шприц за останні кілька років став найпопулярнішим коктейлем серед любителів красивих "інстаграмних" фото. І в цьому матеріалі ми розповімо вам, як легко і швидко приготувати його своїми руками.

Отже, для приготування коктейлю вам знадобляться наступні інгредієнти: біттер Aperol (40 мл), вино Просекко або інше сухе ігристе вино (60 мл), газована вода або тонік (20 мл), лід і шматочок апельсина.

Крок 1: Для початку потрібно трохи охолодити келих для майбутнього коктейлю в холодильнику, на це у вас піде приблизно 15 хвилин.

Крок 2: Тепер слід налити у заздалегідь охолоджений келих біттер Aperol, потім додати кубики льоду.

Крок 3: Влити в келих газовану воду або тонік, робити це потрібно тонкою цівкою. Тоді коктейль вийде більш насиченим і смачним.

Крок 4: Додати в коктейль сухе ігристе вино, прикрасити своє творіння шматочком соковитого апельсина. Тепер можна додати трубочку і насолоджуватися освіжаючим напоєм.

  • Також читайте на The Lime, як приготувати домашній зефір без консервантів. У цьому матеріалі ми вирішили поділитися з вами рецептом смачного і корисного зефіру, який ви зможете приготувати самостійно.
  • Раніше ми опублікували рецепт різнокольорових макарунами. Цей французький десерт давно полюбили по всьому світу, так як він є одночасно дуже смачним, практично нешкідливим для фігури (в невеликих кількостях) і чарівно виглядає на фото.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Фліртують з кожним зустрічним: які знаки Зодіаку вважають найбільш кокетливими

Близнюки, Терези, Скорпіони, Стрільці вміють добре фліртувати - астрологи пояснили, в чому особливості їхнього характеру

Які добрива вносити в ґрунт при висаджуванні картоплі, щоб отримати гарний врожай

Які добрива можна внести безпосередньо під час висадки бульб у землю, що таке нітроамофоска, а також як її використовувати

Шоколадні гнізда – оригінальна прикраса для пасок: як зробити солодкий великодній декор

Як в домашніх умовах зробити шоколадний декор для пасок у вигляді гнізд, щоб гарно прикрасити традиційну великодню випічку