Лайм

15 людей, які отримали своє замовлення з Китаю і впали в депресію: забавні фото

Покупки в інтернеті - очікування і реальність

Аліекспресс - прекрасне місце для онлайн-покупок, особливо зараз, коли багато магазинів не працює. Також, купуючи товари на китайських інтернет-майданчиках, можна пристойно заощадити. Але важливо уважно читати відгуки і дивитися реальні фотографії лотів. Інакше може статися те, що сталося з покупцями з цього матеріалу.

Дівчина замовила в інтернеті сексуальне плаття з легкої тканини, а отримала ось це. Цікаво, якою була її перша реакція, коли вона відкрила свою посилку.

А в цьому випадку хтось замовив красиве довгу сукню з відкритою спиною. Ось тільки вона виявилася не просто іншого крою, фасону і неправильного розміру. Але і іншого кольору.

Дівчина замовила чорну шубку з вушками. І технічно вона отримала те, що просила. Чорна шубка є, вушка теж на місці. Але якість виробу і його відмінність від прикладу на фото - це просто катастрофа.

Ця сукня теж виявилася зовсім не такою, як на фото. Незважаючи на те, що колір і фасон збігаються, якість тканини і крою однозначно не на тому рівні, якого чекала покупниця.

Правда, є випадки і гірше. Ось ця сукня, наприклад. На моделі показаний красивий наряд, який ідеально підкреслює фігуру і ефектно оздоблений намистом. Але в реальності все це більше схоже на мішок в цяточку.

Схожий випадок стався у дами, яка замовила в інтернеті комбінезон. Вона очікувала отримати стильний класичний наряд. Але замість нього на пошту прийшло безформне дещо.

А як вам якість ось цього примірника? На прикладі, який опублікував продавець, сукня виглядає чудово. Вона виконана з хорошого матеріалу, відмінно сидить на фігурі і має приємний пудровий відтінок. В реальності ж виявилося, що це якась ночнушка, зшита з найдешевшої підкладкової тканини.

А ця дівчина вирішила ризикнути і купити в онлайн-магазині не просто наряд, а сукню на весілля. Результат її здивував. Правда, не зовсім приємно. Потрібно визнати, що сам крій виробу і матеріали виявилися досить непоганими. Але внутрішній ліф, який повинен бути ледве помітним, виробник чомусь зробив схожим на дві дивних тарілки.

А ось з цією сукнею все вийшло набагато гірше. Дивного ліфа тут немає, але все інше однозначно залишає бажати кращого.

А цьому покупцеві явно не залишилося нічого, крім як посміятися над власним замовленням. Він хотів купити стильні сірі кросівки, але навіть припустити не міг, що замість них отримає кімнатні капці.

Замість сексуального футуристичного комбінезону в інтернеті можна випадково купити костюм робота Вертера.

Або, розраховуючи отримати симпатичний літній комплект з топом і шортиками, стати володаркою дивно сидячої піжами.

Ну а ця сукня гідна якогось спеціального Оскару для провальних інтернет-товарів. Тут навіть якось проблематично що-небудь коментувати. Варто просто поглянути на цю картину і мовчки зробити свої висновки.

Іноді провали бувають не такими глобальними, але все одно образливими. Наприклад, ось ця накидка дуже схожа на ту, яка зображена на рекламному фото - той самий колір, схожий крій, непоганий матеріал. Але ось розмір продавець точно вказав невірний.

Те ж саме відбулося і у випадку з ось цим літнім сарафаном. Принт виявився непоганим, сам виріб прийшовся покупниці за розміром. Та область бюсту точно була розрахована на зовсім інші параметри.

  • Люди показують в мережі своїх аляскинских маламутов - і це точно не ті песики, яких захочеться подражнити.
  • Читайте також на theLime, як пес повернувся додому з цуценям в зубах. Господарі були готові прийняти його, але вчасно передумали, адже він виявився зовсім і не щеням .

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Подарунок для тещі: астрологи назвали найкращих зятів по знаку Зодіаку

Астрологи назвали найкращих зятів за гороскопом - у списку опинилися Козероги, Раки, Терези, Тельці та Риби

Який крем має бути в торті "Наполеон": класичний рецепт на молоці

Як у домашніх умовах зробити заварний крем на основі молока, яєць та кукурудзяного крохмалю, яким можна змащувати коржі Наполеона

Стильний хіт 2024 року: який фасон курток став фаворитом серед модниць

Навесні 2024 року справжнім хітом стали куртки бомбери кольору хакі - які фасони актуальні та з чим їх носити