Лайм

Чоловік прийшов до дружини з подарунком, та приємним його не назвеш - він залишив її без дому та зруйнував сім'ю

Відео зібрало десятки тисяч переглядів і викликало неабиякі дискусії

У Твіттер завірусилось відео, на якому чоловік вітає дружину з днем народження і дарує їй загадковий подарунок. Відкривши конверт, дівчина дізнається, що її сімейне життя щойно розвалилося і протягом місяця вона має покинути будинок чоловіка.

Користувачі соцмережі активно обговорюють його вчинок, адже деякі впевнені, що він повівся огидно. Втім, тих, хто став на його захист, знайшлося значно більше. Адже люди впевнені, що винна в цій ситуації виключно його дружина, яка свого часу пішла на дуже серйозний обман.

Фрагмент відео Фото: twitter.com/JohnKaiff

"Що це? Там нічого не трясеться... Це не схоже на намисто!" - почала жартувати дівчина на відео, отримавши подарунок від чоловіка. З великого пакета вона дістала пляшку улюбленого вина й конверт. Розірвавши кілька шарів паперу, вона виявила там кілька аркушів.

"Це квитки в Дубай? - зраділа вона. - Ти ж знаєш, як я хотіла туди". Що правда, розгорнувши подарунок, вона одразу ж втратила настрій. Чоловік подарував їй результати ДНК-тесту, який показав, що вже кілька років він виховує чужу дитину.

Фрагмент відео Фото: twitter.com/JohnKaiff

"Навіщо ти зробив це сьогодні?" - засмутилася дівчина. У відповідь на це чоловік сказав, що у неї є місяць, щоб покинути з дитиною його будинок. При цьому всі спроби дружини переконати чоловіка, що він уже став дитині батьком, виявилися марними.

Ця сцена здалася деяким користувачам особливо жорстокою, адже за цей час дитина вже могла звикнути до нього. Та більша частина учасників дискусії вказали на те, куди важче в цій ситуації було батькові, адже напередодні дня народження дружини він дізнався, що вона зрадила йому і роками продовжувала брехати.

  • Дивіться також на theLime, як пара знайшла спосіб помститися галасливим сусідам, і цей жорстокий прийом назвали гіршим за дриль по вихідним.
  • Британець став зіркою соцмереж після того, як голяка кинувся рятувати племінницю. Тривога виявилася марною, та люди все одно захоплюються хлопцем, а у його родини тепер є відмінне відео на пам'ять.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги:

Читайте також

З Днем матері: душевні привітання для найріднішої людини своїми словами

Як красиво привітати маму з Днем матері – свято в Україні у 2024 році відзначають 12 травня

Їх краще не злити: які знаки Зодіаку найбільш запальні

Овни, Леви та Скорпіони є найбільш запальними знаками Зодіаку, розповіли астрологи - фахівці поділилися подробицями про їхні характери

Запорука гарного врожаю: як правильно поливати томати після висадки в ґрунт

Як необхідно поливати томати після висадки у відкритий ґрунт, а також якою має бути температура води, щоб не нашкодити рослинам