Лайм

10 відпадних тортів, порізати які просто не піднімається рука

Дивовижні шедеври світу десертів

Кулінарія може бути справжнім мистецтвом. Особливо в тих випадках, коли мова йде про різні десерти. У цьому матеріалі ми покажемо вам 10 неймовірних тортів, які настільки гарні, що їх шкода різати і їсти.

Почнемо з ідеального торта для шанувальників єдинорогів, сердечок, магії і всього пастельного, блискучого, няшного та мімішного.

Фото: myhealthyface.top

А наступний торт створений спеціально для любителів посипки В цьому десерті її вже точно не здасться замало.

Фото: brides.com

Наступний торт - справжній шедевр. Цей фонтан з крему, глазурі, карамелі і цукрової мастики вже більше схожий на скульптуру, а не на десерт.

Фото: plexwedding.com

Відмінний варіант для тих, хто вважає за краще мінімалізм і любить модні сучасні дизайни. Такий торт запросто можна подарувати колезі або начальникові.

Фото: instagram.com/opashinskaya

Чорний колір в світі кондитерських виробів став дуже популярним. І не дарма, адже він виглядає дуже стильно і вишукано.

Фото: bridalguide.com

Кумедний торт для шанувальників різного макіяжу. Такий десерт можна вручити візажистові або просто любителю косметики.

Фото: sleepoverideas.win

Якщо не знати, що це торт, то можна і не здогадатися. Замок виконаний з різних видів мастики, шоколаду та глазурі. Також в ньому встановили маленькі ліхтарики, щоб вікна і арки світилися зсередини.

Фото: pinterest.com/cutipieanu

Смішний торт, який прекрасно підійде для великої компанії. Тут кожен знайде щось на свій смак - кекси, млинці, пончики, хотдоги, гамбургери і навіть кукурудза.

Фото: uk.lifestyle.yahoo.com

Кращий торт для фанатів Поттеріани - замок школи чаклунства Хогвартс, біля якого гуляють персонажі знаменитих книг Джоан Роулінг.

Фото: flavorwire.com

Дуже симпатичний торт для подруги, мами або сестри. Світла основа прикрашена червоними ягодами і квітами і виглядає дуже елегантно і апетитно.

Фото: poppytalk.com

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Тренди весни 2024: які кольори і дизайни манікюру набирають популярності серед модниць

Які варіанти актуальних відтінків манікюру доглянути на весну та літо 2024 року, а також якими трендовими дизайнами їх доповнити 

Великдень 2024: давні українські звичаї і традиції, про які ви можете не знати

Що необхідно робити на Великдень, коли відбувається святкове богослужіння, а також чому цей день необхідно провести у колі близьких

Як смачно запекти домашню ковбасу на Великдень: фірмовий рецепт Тетяни Літвінової

Як у домашніх умовах приготувати ковбасу з курячого філе, свинини та сала на святковий стіл на Великдень, щоб здивувати свою родину та гостей