Лайм

У чому відсвяткувати День святого Валентина: 8 легких луків для будь-якої обстановки

У чому піти в кіно, на побачення або в кафе

14 лютого у багатьох країнах відзначають День святого Валентина, або як його ще називають Днем усіх закоханих. Якщо ви ще не визначилися, де його відзначати і що вдягнути на це свято, theLime допоможе вам кількома ідеями.

Якщо у вас є друга половинка, то найімовірніше, ви підете в кіно або ресторан. Безпрограшним варіантом для побачення стане класика - маленька чорна сукня. На сьогоднішній день існує величезна кількість варіацій на цю тему - ви можете вибрати саме те плаття, яке підкреслить ваші переваги та приховає недоліки. Універсальний варіант - трикотажна сукня-водолазка з невеликим розрізом. Таку річ можна носити як під пальто, так і з пуховиком, як з грубими черевиками, так і з взуттям на підборах.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ash & Tin Boutique (@ashandtin)

Якщо ви не знайшли гідну сукню, зверніть увагу на стильний комплект в total black look, що складається з водолазки, спідниці міді та шкіряної куртки. Доповнити лук можна невеликою сумочкою, біжутерією і взуттям на невисокому каблуці.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від GlossyDot (@glossydotshop)

Якщо ви все-таки відправляєтесь на романтичне побачення в кафе, можна підібрати легке шифонове плаття з квітковим принтом і білим комірцем. Такий образ доповнять ботфорти на плоскому ходу або ж черевики на тракторній підошві.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ЖІНОЧИЙ ОДЯГ (@masterskaya_ameliya)

Якщо ви любите строгий стиль, одягніть на побачення білу блузу і чорну спідницю-олівець довжини міді з цікавим принтом. Доповнити образ можна стильними аксесуарами і взуттям на підборах.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від MARIE (@marievctr)

Також цікавий лук можна створити з елементами спортивного стилю. Сміливо надягайте спідницю плісе, топ, подовжений кардиган і кросівки або кеди.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від FLY First Love Yourself (@flyfashion)

Якщо на 14 лютого у вас запланований не тільки романтичний вечір, а й ділова зустріч, відмінним варіантом буде костюм в клітинку. Так, ви можете надіти міні-спідницю, однотонну водолазку і подовжений піджак, а доповнити образ взуттям з масивною підошвою і маленькою сумкою. Зверху краще надягти елегантне пальто.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Women in boots (@ women.in.boots)

Якщо 14 лютого ви плануєте провести з друзями, вибирайте луки з джинсами, шкіряними штанами або легінсами. Так, стильним поєднанням буде яскравий піджак оверсайз і розкльошені джинси.

Ще один зручний варіант - лосини з еко-шкіри і теплий худі, а доповнять образ утеплені кросівки і маленький клатч. У такому вигляді можна відправитися на каток з подругами, де, хто знає, можна зустріти свою любов.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Marianne Style Fashion (MSF) (@mariannestylefashion)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Так цвітну капусту ви ще не готували: рецепт овочевого стейку з сиром і беконом

Як приготувати стейк з цвітної капусти з беконом та сиром - рецепт Тетяни Літвінової

Будують кар'єру поза офісом: які знаки Зодіаку створені для дистанційної роботи

Представники яких знаків Зодіаку полюбляють організовувати свою роботу за власним зручним графіком і тільки за межами офісу  

Рослини-компаньйони: що посадити поруч із помідорами для багатого врожаю

Біля яких рослин краще садити томати, щоб покращити смак плодів, зробити їх великими та захистити від хвороб та шкідників