Лайм

Готуємо смачний салат із куркою та корейською морквою: простий рецепт

Побалуйте рідних незвичним смаковим поєднанням

На вихідних хочеться урізноманітнити звичне меню новими стравами. І якщо ви вже робили для своїх близьких легкий салат з авокадо та сиром, цього разу побалуйте їх пікатним салатом із корейською морквою та курячим філе. theLime ділиться з вами перевіреним рецептом.

Інгредієнти: куряче філе (0,5 шт.), печериці (6-7 шт.), цибуля ріпчаста (1 шт.), морква по-корейськи (50 г), яйця (2 шт.), сир твердий (30 г ), майонез (2-3 ст. л.), олія рослинна (1 ст. л.), сіль, перець чорний мелений.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Куряче філе промиваємо у проточній воді, відрізаємо зайвий жир та хрящі. Відварюємо у підсоленій воді до готовності – приблизно 15-20 хвилин. Потім чекаємо, поки воно охолоне і нарізаємо тонкими скибочками.

Яйця промиваємо і відварюємо вкруту - 10 хвилин після закипання води. Потім заливаємо крижаною водою і чекаємо, поки вони охолонуть. Очищаємо від шкаралупи та ріжемо середнім кубиком.

Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо півкільцями. Гриби промиваємо під проточною водою, очищаємо від залишків землі, акуратно зрізаємо чорні плями на капелюшках і ніжках.

Ставимо на плиту каструлю з водою, солимо її та кидаємо туди гриби. Проварюємо близько 5-7 хвилин, щоб із них вийшла зайва волога. Потім відкидаємо на друшляк, чекаємо, поки трохи охолонуть, і подрібнюємо на власний розсуд.

Розігріваємо сковороду з олією. Обсмажуємо цибулю з щіпкою цукру, щоб вона не пригоріла, через кілька хвилин до неї висипаємо проварені гриби. Смажимо до легкої рум'яності, потім перекладаємо на тарілку, щоб вони остигли.

Твердий сир тремо на великій терці.

Перекладаємо всі підготовлені інгредієнти в салатник, додаємо корейську моркву та майонез, перемішуємо. Даємо настоятися перед подачею, за бажанням викладаємо салат за допомогою кулінарного кільця.

Подаємо до столу та насолоджуємося незвичним смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Потрібна інша упаковка: які продукти в жодному разі не можна зберігати у пакетах

Які овочі, фрукти, зелень та інші продукти не слід відправляти на зберігання в поліетиленових пакетах, а також що використовувати для цього

Що приготувати зі шпинату: рецепт поживного салату, який смакує з хрусткими тостами

Як у домашніх умовах приготувати салат зі шпинатом, свіжим огірком та вареними яйцями, який можна подати на тостовому хлібі на сніданок

Їм завжди не щастить: які знаки Зодіаку притягують до себе невдачі і проблеми

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які притягують невдачі - Овен, Скорпіон, Козеріг, Риби, Стрілець