Лайм

Як зварити ароматний овочевий суп з галушками: простий рецепт

Легка та проста страва без м'яса

Супи – невід'ємна частина обіднього меню та важлива складова щоденного раціону. Якщо ви вже пробували зварити смачний суп із свіжих лісових грибів та капустняк із квашеної капусти, цього разу спробуйте приготувати ароматний овочевий суп з галушками. Простим рецептом поділилася авторка кулінарного блогу в Instagram "Алінкина кухня".

Інгредієнти: вода (1,5-2 л), картопля (1-2 шт.), морква (1 шт.), цибуля ріпчаста (1 шт.), будь-яка зелень, вершкове масло (1 ст.л.), яйце (1-2 шт.), борошно, сіль, перець, лавровий лист.

Фото: instagram.com/alinkyna_kukhnya

Приготування:

Підготуйте овочі. Картоплю та моркву очистіть та наріжте соломкою. З цибулі зніміть лушпиння і наріжте кубиками.

У каструлю відповідного розміру налийте воду та поставте на плиту. Коли закипить, засипте картоплю та варіть до готовності.

Тим часом обсмажте на вершковому маслі цибулю та моркву.

Дізнайтесь, як приготувати смачний гречаний суп з галушками.

Приготуйте тісто на галушки. У миску розбийте яйця, збийте їх виделкою з додаванням солі. Потроху додавайте борошно. Тісто має вийти як на оладки.

До готової картоплі викладіть галушки чайною ложкою, змочуючи її в окропі. Заправте суп засмажкою, посоліть, поперчіть та додайте лавровий лист і зелень за смаком.

Розлийте суп із галушками по тарілках та насолоджуйтесь смачним результатом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні