Кожна господиня має свої фірмові рецепти солодощів, якими вона балує свою родину. Хтось віддає перевагу тертому пирогу з яблуками на маргарині, хтось – торту Мурашник зі згущеним молоком, а інші – шоколадній ковбасі. theLime підібрав простий рецепт такого десерту з какао та горіхів, яким поділилася блогер katiachoo на своїй сторінці в соцмережі Instagram.
Інгредієнти: печиво "Марія" (500 г), вершкове масло (200 г), волоські горіхи (1 склянка), яйця (2 шт.), цукор (1 склянка), какао (2 ст. л.).
Приготування:
Для приготування смачного десерту з печива, какао та горіхів необхідно заздалегідь виставити вершкове масло з холодильника, щоб воно стало кімнатної температури.
Волоські горіхи чистимо і подрібнюємо ножем.
Печиво необхідно перетворити на дрібну крихту. Для цього складаємо його в поліетиленовий пакет або пакет-слайдер, закриваємо його і проходимося зверху качалкою.
У глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо до них цукор і какао, збиваємо вінчиком до однорідності. Потім додаємо м'яке вершкове масло та ставимо на водяну баню. Перемішуємо та додаємо подрібнені горіхи та печиво.
Читайте також: Рецепт популярних кейк-попсів на паличці.
Коли суміш стане однорідною, викладаємо її на харчову плівку або пергаментний папір. Ретельно трамбуємо та руками формуємо ковбаску. Потім відправляємо солодкий десерт на декілька годин у холодильник – доки шоколадна ковбаска не затвердіє.
Виймаємо з холодильника та нарізаємо солодку ковбаску на порційні шматочки. Подаємо до чаю або кави та насолоджуємося смаком.
- Раніше ми розповіли, як спекти шоколадне мармурове печиво з тріщинками.
- Читайте також на theLime, як зробити смачні брауні зі шматочками шоколаду до чаю.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.