img

Новини

11:16 Обов’язкова офіцерська підготовка для студентів-медиків – Зеленський підписав закон
11:14 ЄС дозволив транзит казахстанського вугілля через російські порти
11:10 "Далі буде...": соліст гурту "Пиріг і Батіг" долучився до ЗСУ
10:48 В РФ прозвітували про буцімто збиття 74 БПЛА
10:47 Росіяни планували вбивство командира батальйону "Вовки Да Вінчі"
img Суспільство
10:44 Спецпризначенці ГУР показали, як уперше застосували FPV-дрони у відкритому морі
10:25 Північна Корея ставить умови для зустрічі з Трампом – визнання ядерного статусу КНДР
10:21 На столичному Хрещатику молодики, перебуваючи напідпитку, напали та побили чоловіка
09:55 У Чернівецькій області сейсмологи зафіксували землетрус
img Суспільство
09:54 Ворог атакував Україну двома балістичними ракетами Іскандер-М та 37 БПЛА – Повітряні сили
img Суспільство
09:52 У ЦПД пояснили, чим важлива дронів атака на Сальськ у Росії
09:38 Кабмін хоче скасувати одразу 63 дозволи та ліцензії
09:27 Озброєний чоловік відкрив вогонь у хмарочосі в центрі Нью-Йорка – є загиблі
09:25 Росіяни атакували рятувальників, які займались ліквідацією пожежі у Дніпропетровській області
08:58 Правоохоронці проводять антитерористичні заходи в одному з районів Києва
img Київ
До всіх новин
Імбирні пряники рецепт - як приготувати з глазур'ю та медом
Побалуйте свою родину та дітей

Як зробити імбирні пряники з глазур'ю: простий рецепт

Вівторок, 22 листопада 2022, 08:18
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Під час війни домашня випічка – найоптимальніший спосіб використати доступні інгредієнти. Більше того печиво, пряники та кекси довго зберігаються та піднімають настрій і дітям, і дорослим. І якщо ви вже робили печиво з вівсяних пластівців швидкого приготування або молочні коржики до чаю, цього разу здивуйте близьких імбирними пряниками з глазур'ю. theLime підготував для вас простий рецепт, яким поділилася фуд-блогер Аня на своїй сторінці annnetkka в соцмережі Instagram.

Інгредієнти: борошно (250 г), яйце (2 шт.), рослинна олія (100 г), цукрова пудра (200 г), мед (1 ст. л.), сода (0,5 ч. л.), сіль (на кінчику ложки), какао-порошок (1 ч. л.), мелений імбир (2 ч. л.), мелена кориця (1 ч. л.), за бажанням: мелені кардамон, гвоздика та запашний перець (по 0, 5 ч. л.).

Також знадобляться спеціальні фігурні формочки, кондитерський мішок, посипка для прикрашання (за бажанням).

Фото: pixabay.com

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Вершкове масло заздалегідь виставляємо з холодильника, щоб воно стало кімнатної температури.

Для приготування імбирних пряників беремо велику миску і змішуємо всі сухі інгредієнти: просіяне через сито борошно, соду, сіль, какао-порошок, мелений імбир, корицю, кардамон, гвоздику та запашний перець.

М'яке масло розтираємо зі 100 г цукрової пудри, потім додаємо 1 яйце і рідкий мед.

Змішуємо дві одержані маси до отримання однорідного тіста. Воно вийде м'яким та липким, але це не страшно. Загортаємо його в пакет і кладемо в холодильник приблизно на годину.

Читайте також: Рецепт м'якого сирного печива з медом.

Через зазначений проміжок часу дістаємо тісто з холодильника та розділяємо на 2 частини. Одну з них кладемо назад у холодильник, а другу розкачуємо в пласт завтовшки 1-2 мм. Можна покласти тісто між двома аркушами пергаментного паперу – так воно легше розкочуватиметься і не прилипатиме.

Беремо фігурні формочки та вирізаємо імбирні пряники.

Заздалегідь розігріваємо духовку до 180-200°С. Деко для випікання застилаємо пергаментним папером і викладаємо на нього вирізані пряники. Ставимо в духову шафу і випікаємо приблизно 5-7 хвилин. Потім дістаємо та акуратно перекладаємо їх на велику тарілку – спочатку пряники будуть м'якими.

Для приготування глазурі беремо 1 яєчний білок і збиваємо до утворення білої піни. Потім додаємо 100 г цукрової пудри і знову збиваємо до піків.

Згодом розфарбовуємо пряники глазур'ю за допомогою кондитерського мішка, чекаємо, поки глазур застигне, прикрашаємо, а потім подаємо до столу з чаєм або какао.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Імбирні пряники рецепт - як приготувати з глазур'ю та медом
img

Новини

11:16 Обов’язкова офіцерська підготовка для студентів-медиків – Зеленський підписав закон
11:14 ЄС дозволив транзит казахстанського вугілля через російські порти
11:10 "Далі буде...": соліст гурту "Пиріг і Батіг" долучився до ЗСУ
10:48 В РФ прозвітували про буцімто збиття 74 БПЛА
10:47 Росіяни планували вбивство командира батальйону "Вовки Да Вінчі"
img Суспільство
10:44 Спецпризначенці ГУР показали, як уперше застосували FPV-дрони у відкритому морі
10:25 Північна Корея ставить умови для зустрічі з Трампом – визнання ядерного статусу КНДР
10:21 На столичному Хрещатику молодики, перебуваючи напідпитку, напали та побили чоловіка
09:55 У Чернівецькій області сейсмологи зафіксували землетрус
img Суспільство
09:54 Ворог атакував Україну двома балістичними ракетами Іскандер-М та 37 БПЛА – Повітряні сили
img Суспільство
09:52 У ЦПД пояснили, чим важлива дронів атака на Сальськ у Росії
09:38 Кабмін хоче скасувати одразу 63 дозволи та ліцензії
09:27 Озброєний чоловік відкрив вогонь у хмарочосі в центрі Нью-Йорка – є загиблі
09:25 Росіяни атакували рятувальників, які займались ліквідацією пожежі у Дніпропетровській області
08:58 Правоохоронці проводять антитерористичні заходи в одному з районів Києва
img Київ
До всіх новин
Імбирні пряники рецепт - як приготувати з глазур'ю та медом
Побалуйте свою родину та дітей

Як зробити імбирні пряники з глазур'ю: простий рецепт

Вівторок, 22 листопада 2022, 08:18
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Під час війни домашня випічка – найоптимальніший спосіб використати доступні інгредієнти. Більше того печиво, пряники та кекси довго зберігаються та піднімають настрій і дітям, і дорослим. І якщо ви вже робили печиво з вівсяних пластівців швидкого приготування або молочні коржики до чаю, цього разу здивуйте близьких імбирними пряниками з глазур'ю. theLime підготував для вас простий рецепт, яким поділилася фуд-блогер Аня на своїй сторінці annnetkka в соцмережі Instagram.

Інгредієнти: борошно (250 г), яйце (2 шт.), рослинна олія (100 г), цукрова пудра (200 г), мед (1 ст. л.), сода (0,5 ч. л.), сіль (на кінчику ложки), какао-порошок (1 ч. л.), мелений імбир (2 ч. л.), мелена кориця (1 ч. л.), за бажанням: мелені кардамон, гвоздика та запашний перець (по 0, 5 ч. л.).

Також знадобляться спеціальні фігурні формочки, кондитерський мішок, посипка для прикрашання (за бажанням).

Фото: pixabay.com

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Вершкове масло заздалегідь виставляємо з холодильника, щоб воно стало кімнатної температури.

Для приготування імбирних пряників беремо велику миску і змішуємо всі сухі інгредієнти: просіяне через сито борошно, соду, сіль, какао-порошок, мелений імбир, корицю, кардамон, гвоздику та запашний перець.

М'яке масло розтираємо зі 100 г цукрової пудри, потім додаємо 1 яйце і рідкий мед.

Змішуємо дві одержані маси до отримання однорідного тіста. Воно вийде м'яким та липким, але це не страшно. Загортаємо його в пакет і кладемо в холодильник приблизно на годину.

Читайте також: Рецепт м'якого сирного печива з медом.

Через зазначений проміжок часу дістаємо тісто з холодильника та розділяємо на 2 частини. Одну з них кладемо назад у холодильник, а другу розкачуємо в пласт завтовшки 1-2 мм. Можна покласти тісто між двома аркушами пергаментного паперу – так воно легше розкочуватиметься і не прилипатиме.

Беремо фігурні формочки та вирізаємо імбирні пряники.

Заздалегідь розігріваємо духовку до 180-200°С. Деко для випікання застилаємо пергаментним папером і викладаємо на нього вирізані пряники. Ставимо в духову шафу і випікаємо приблизно 5-7 хвилин. Потім дістаємо та акуратно перекладаємо їх на велику тарілку – спочатку пряники будуть м'якими.

Для приготування глазурі беремо 1 яєчний білок і збиваємо до утворення білої піни. Потім додаємо 100 г цукрової пудри і знову збиваємо до піків.

Згодом розфарбовуємо пряники глазур'ю за допомогою кондитерського мішка, чекаємо, поки глазур застигне, прикрашаємо, а потім подаємо до столу з чаєм або какао.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••