img

Новини

08:58 Правоохоронці проводять антитерористичні заходи в одному з районів Києва
img Київ
08:54 На Миколаївщині через уламки дронів горіли складські приміщення на території агропідприємства
08:34 Через атаку в окупованому Донецьку понад 150 000 жителів залишилися без світла
img Світ
08:29 Ракетний удар по по Кам'янському: є загиблі та поранені
08:07 РФ атакувала виправну колонію – є загиблі, десятки поранених
08:02 Адміністрація Трампа не дозволила президенту Тайваню зупинитися в Нью-Йорку
07:45 Найсильніші дощі з жовтня 2023: Гонконг паралізований зливою
07:39 Різанина у центрі Лондона: загинули дві людини, двоє важко поранені
07:22 Росіяни заявили про атаку на залізничний об'єкт в Ростовській області
img Світ
07:12 У РФ призупинили експорт бензину

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
До всіх новин
Банош рецепт - як приготувати кукурудзяну кашу з бринзою та салом
Здивуйте свою родину та гостей

Як приготувати банош з бринзою та шкварками: простий рецепт

Середа, 23 листопада 2022, 08:37
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Банош – знаменита гуцульська страва, яка славиться не лише своїми смаковими якостями, а й ситністю. Його можна приготувати за класичним рецептом або ж поекспериментувати та додати до основних компонентів шкварки та смажені гриби. theLime підібрав для вас простий рецепт, яким поділилися на сторінці nepidvede в соцмережі Instagram.

Інгредієнти: молоко (300 мл), кукурудзяна крупа (150 г), печериці (150 г), сало (100 г), сметана (200 г), бринза (150 г), цибуля ріпчаста (1 шт.), сіль (за смаком).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Для приготування шкварок сало нарізаємо невеликими шматочками. Сковороду розігріваємо та викладаємо на неї подрібнене сало. Підсмажуємо на середньому вогні.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Готові шкварки перекладаємо на чисту тарілку, а витоплений жир залишаємо у сковороді.

Гриби промиваємо в проточній воді або протираємо вологою ганчіркою, зрізаємо, якщо є, прим'яті або зіпсовані місця. Нарізані печериці перекладаємо в сковороду, де підсмажували шкварки, солимо, обсмажуємо до напівготовності.

Цибулю очищаємо від лушпиння, промиваємо в проточній воді та нарізаємо кубиками. Додаємо в сковороду з грибами,тушкуємо до золотистого кольору.

Читайте також: Як зварити ніжну молочну кашу з кукурудзяною крупою.

У глибоку каструлю виливаємо молоко, додаємо до нього сметану і дрібку солі, доводимо до кипіння.

Кукурудзяну крупу для баноша з бринзою та салом заздалегідь промиваємо у кількох водах. Невеликими порціями всипаємо крупу в каструлю із молоком. Перемішуємо, щоб не було грудочок. Потім зменшуємо вогонь і варимо крупу приблизно 10-20 хвилин, доки вона не стане густою.

Бринзу подрібнюємо ножем.

Готову кашу викладаємо в тарілки, додаємо шкварки, гриби та цибулю. Посипаємо шматочками бринзи.

Подаємо банош з бринзою та салом до столу та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Банош рецепт - як приготувати кукурудзяну кашу з бринзою та салом
img

Новини

08:58 Правоохоронці проводять антитерористичні заходи в одному з районів Києва
img Київ
08:54 На Миколаївщині через уламки дронів горіли складські приміщення на території агропідприємства
08:34 Через атаку в окупованому Донецьку понад 150 000 жителів залишилися без світла
img Світ
08:29 Ракетний удар по по Кам'янському: є загиблі та поранені
08:07 РФ атакувала виправну колонію – є загиблі, десятки поранених
08:02 Адміністрація Трампа не дозволила президенту Тайваню зупинитися в Нью-Йорку
07:45 Найсильніші дощі з жовтня 2023: Гонконг паралізований зливою
07:39 Різанина у центрі Лондона: загинули дві людини, двоє важко поранені
07:22 Росіяни заявили про атаку на залізничний об'єкт в Ростовській області
img Світ
07:12 У РФ призупинили експорт бензину

28 липня

23:00 Кабмін погодив ще низку призначень: ключові зміни
img Політика
22:58 У Києві викрили посадовця «Укртелекому», який шпигував для ФСБ
22:37 Новий ультиматум Трампа для Путіна: Зеленський зробив заяву
img Політика
22:34 Економіка Білорусі перебуває у стагнації через інтеграцію з РФ
22:17 Уряд призначив тимчасового виконувача міністра культури: деталі рішення
img Політика
До всіх новин
Банош рецепт - як приготувати кукурудзяну кашу з бринзою та салом
Здивуйте свою родину та гостей

Як приготувати банош з бринзою та шкварками: простий рецепт

Середа, 23 листопада 2022, 08:37
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Банош – знаменита гуцульська страва, яка славиться не лише своїми смаковими якостями, а й ситністю. Його можна приготувати за класичним рецептом або ж поекспериментувати та додати до основних компонентів шкварки та смажені гриби. theLime підібрав для вас простий рецепт, яким поділилися на сторінці nepidvede в соцмережі Instagram.

Інгредієнти: молоко (300 мл), кукурудзяна крупа (150 г), печериці (150 г), сало (100 г), сметана (200 г), бринза (150 г), цибуля ріпчаста (1 шт.), сіль (за смаком).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Для приготування шкварок сало нарізаємо невеликими шматочками. Сковороду розігріваємо та викладаємо на неї подрібнене сало. Підсмажуємо на середньому вогні.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Готові шкварки перекладаємо на чисту тарілку, а витоплений жир залишаємо у сковороді.

Гриби промиваємо в проточній воді або протираємо вологою ганчіркою, зрізаємо, якщо є, прим'яті або зіпсовані місця. Нарізані печериці перекладаємо в сковороду, де підсмажували шкварки, солимо, обсмажуємо до напівготовності.

Цибулю очищаємо від лушпиння, промиваємо в проточній воді та нарізаємо кубиками. Додаємо в сковороду з грибами,тушкуємо до золотистого кольору.

Читайте також: Як зварити ніжну молочну кашу з кукурудзяною крупою.

У глибоку каструлю виливаємо молоко, додаємо до нього сметану і дрібку солі, доводимо до кипіння.

Кукурудзяну крупу для баноша з бринзою та салом заздалегідь промиваємо у кількох водах. Невеликими порціями всипаємо крупу в каструлю із молоком. Перемішуємо, щоб не було грудочок. Потім зменшуємо вогонь і варимо крупу приблизно 10-20 хвилин, доки вона не стане густою.

Бринзу подрібнюємо ножем.

Готову кашу викладаємо в тарілки, додаємо шкварки, гриби та цибулю. Посипаємо шматочками бринзи.

Подаємо банош з бринзою та салом до столу та насолоджуємося смаком.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••