Лайм

Швидко та смачно на обід: рецепт печінкових котлет з манкою, який ви оціните

Для тих, хто шукає нові смаки

Багато господинь стикаються з тим, що члени їхньої родини, а особливо діти, не полюбляють страви з печінки. Однак існує безліч способів приготувати цей інгредієнт так, щоб було смачно. І якщо ви вже робили ситний торт з курячої печінки або салат з нею, поекспериментуйте та приготуйте печінкові котлети з манною крупою. theLime ділиться найпростішим рецептом.

Інгредієнти: куряча печінка (1 кг), цибуля (2 шт.), морква (1-2 шт.), манна крупа (2 ст. л.), рослинна олія (для смаження), сіль (щіпка), перець (щіпка).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Для приготування смачних котлет з манкою курячу печінку необхідно заздалегідь підготувати: промиваємо в проточній воді, викладаємо в глибокий посуд і заливаємо водою або молоком на 30 хвилин.

Після вимочування відрізаємо неїстівні частини та пропускаємо печінку через м'ясорубку або подрібнюємо за допомогою блендера.

Моркву та цибулю промиваємо під проточною водою, очищаємо. Моркву тремо на дрібній тертці, а цибулю дрібно нарізаємо.

Читайте також: Як зробити котлети із консервованої сардини та рису.

У печінку додаємо сіль та перець, а також манну крупу. В отриману масу всипаємо овочі та всі інгредієнти ретельно перемішуємо до однорідності.

Сковороду розігріваємо з рослинною олією. Беремо столову ложку, набираємо трохи печінкової маси та викладаємо на сковороду, формуючи котлети, потім накриваємо кришкою. Обсмажуємо приблизно по 5-7 хвилин із кожної сторони.

Готові печінкові котлети відразу подаємо до столу з улюбленим гарніром і свіжими овочами.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні