Під час війни деякі господині відмовилися від звичних магазинних солодощів і намагаються готувати для своїх близьких різні десерти самостійно – це допомагає заощадити частину сімейного бюджету, а також гарантує, що продукт вийде натуральнішим. І якщо ви вже робили домашній марципан або хрусткі козинаки з насінням і горішками, цього разу побалуйте рідних цукерками Рафаелло зі згущеним молоком. theLime ділиться простим рецептом.
Інгредієнти: згущене молоко (300 мл), кокосова стружка (280 г), мигдаль (20-25 шт.).
Приготування:
Мигдаль заливаємо холодною водою і залишаємо в такому вигляді приблизно на 2 години. Через зазначений проміжок часу промиваємо та знімаємо з нього шкірку.
180 г кокосової стружки висипаємо в глибоку миску, додаємо згущене молоко і ретельно перемішуємо. Ставимо миску в холодильник на 4-6 годин для набухання стружки.
Читайте також: Як зробити смачні іриски в домашніх умовах: простий рецепт із трьох інгредієнтів.
У тарілку висипаємо кокосову стружку, що залишилася (100 г), і дістаємо заготовку з холодильника. Ложкою беремо невелику частину маси, кладемо всередину мигдаль і скачуємо кульку. Потім обвалюємо кульку в стружці та викладаємо на тарілку. Робимо те саме з іншими.
Готові цукерки Рафаелло ставимо в холодильник приблизно на 2 години.
Зберігати такий десерт потрібно в закритому контейнері, щоб вони не засохли.
- Раніше ми розповіли, як приготувати вдома шоколадну ковбасу із печивом.
- Читайте також на theLime, як зробити трубочки зі згущеним молоком на сковороді.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.