Лайм

Як приготувати цукерки Рафаелло зі згущеним молоком: простий рецепт

Урізноманітніть своє меню простим десертом

Під час війни деякі господині відмовилися від звичних магазинних солодощів і намагаються готувати для своїх близьких різні десерти самостійно – це допомагає заощадити частину сімейного бюджету, а також гарантує, що продукт вийде натуральнішим. І якщо ви вже робили домашній марципан або хрусткі козинаки з насінням і горішками, цього разу побалуйте рідних цукерками Рафаелло зі згущеним молоком. theLime ділиться простим рецептом.

Інгредієнти: згущене молоко (300 мл), кокосова стружка (280 г), мигдаль (20-25 шт.).

Фото: pinterest.com

Приготування:

Мигдаль заливаємо холодною водою і залишаємо в такому вигляді приблизно на 2 години. Через зазначений проміжок часу промиваємо та знімаємо з нього шкірку.

180 г кокосової стружки висипаємо в глибоку миску, додаємо згущене молоко і ретельно перемішуємо. Ставимо миску в холодильник на 4-6 годин для набухання стружки.

Читайте також: Як зробити смачні іриски в домашніх умовах: простий рецепт із трьох інгредієнтів.

У тарілку висипаємо кокосову стружку, що залишилася (100 г), і дістаємо заготовку з холодильника. Ложкою беремо невелику частину маси, кладемо всередину мигдаль і скачуємо кульку. Потім обвалюємо кульку в стружці та викладаємо на тарілку. Робимо те саме з іншими.

Готові цукерки Рафаелло ставимо в холодильник приблизно на 2 години.

Зберігати такий десерт потрібно в закритому контейнері, щоб вони не засохли.

Фото: instagram.com/vkyyysno_to_kak

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Коли попіл може нашкодити: що треба знайти про найпопулярніше добриво у городників

Розповідаємо, як правильно використовувати добриво з попелу і яким рослинам воно корисне, а яким шкідливе

День весняного рівнодення-2025: коли відзначають і що означає ця особлива дата

20 березня 2025 року припадає день весняного рівнодення, яке означає початок астрономічної весни

Секрет - у спеціях: як приготувати найкраще курча табака

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати курча табака і які спеції треба додати