Лайм

З горіхами та сухофруктами: як приготувати корисні батончики брауні

Поекспериментуйте на кухні

Якщо ви не уявляєте своє життя без солодких смаколиків і щоразу дивуєте себе та близькими різноманітними десертами, цього разу візьміть на замітку ще один рецепт. Зробіть корисні батончики брауні – вони готуються легко, проте від цього не менш смачні та поживні.

Інгредієнти: 100 г волоських горіхів, 100 г мигдалю (підійде будь-який), 50 г гіркого какао, 100 г кокосової стружки, 350 г сухофруктів (найкраще - фініки без кісточок), 1 ст л меду або сироп будь-якого варення.

Фото: pinterest

Приготування: горіхи дрібнимо в блендері, додаємо до них кокосову стружку та какао, ще раз все перемішуємо. Перекладаємо горіхову масу у миску.

Читайте також: Як приготувати медовий торт Снікерс: рецепт із заварним кремом.

Далі у блендері дрібнимо сухофрукти, додаємо до них горіхову масу, мед і знову все перемішуємо - краще робити це поступово, частинами, щоб не зламати блендер. Також замість цього девайсу можна використати м'ясорубку.

Масу, яка у нас вийшла, перекладаємо у відповідну за розміром форму, попередньо застелену харчовою плівкою. Все ретельно утрамбовуємо руками. Ставимо десерт в холодильник мінімум на годину, щоб він застиг. Найкраще – кілька годин.

Фото: pinterest

Потім акуратно дістаємо із форми нашу масу і розділяємо її на невеликі батончики. Готово, можна насолоджуватися неймовірним смаком ніжних батончиків брауні!

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні