Лайм

Як приготувати торт Пломбір на сковороді: простий рецепт

Зробити його простіше простого

Коли хочеться побалувати близьких ароматною домашньою випічкою, а часу на приготування немає, на допомогу приходять прості рецепти. Раніше ми розповідали, як зробити шоколадну ковбасу "салямі" з мигдалем, а тепер поділимося рецептом торта Пломбір, який готується на сковороді.

Інгредієнти: вершкове масло (200 г), цукор (230 г), борошно (250 г), ванілін (за смаком), крохмаль (2 ст.л.), сметана (500 мл), яйця (2 шт.), сіль (щіпка).

Фото: YouTube

Приготування:

На першому етапі приготуйте крихту. Візьміть глибоку миску і висипте туди борошно. Додайте цукор і натріть на тертці 150 г холодного вершкового масла. Перетріть руками в дрібну крихту, потім обсмажте на сковороді до золотистого кольору.

Читайте також: З печивом і заварним кремом: рецепт смачного торта без випічки.

Приготуйте крем для торта. У сотейнику змішайте яйця, 150 г цукру, сіль, ванілін та крохмаль. Перемішайте і додайте сметану. Знову ретельно перемішайте. Поставте на плиту та доведіть до кипіння на слабкому вогні. Постійно помішуйте крем, щоб він не пригорів. Наприкінці додайте 50 г вершкового масла, ще раз перемішайте і знімайте з вогню. Остудіть.

Сформуйте торт. Форму для торта застеліть пергаментом. На дно викладіть трохи крихти, зверху - крем. Зробіть кілька шарів. Поставте в холодильник приблизно на три години. Після чого торт Пломбір розріжте на порційні шматочки і подавайте до чаю або кави.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Проведіть цю просту обробку томатів, якщо хочете зібрати великий врожай

Чим обробити томати для збільшення врожайності, коли проводити таке підживлення, а також як правильно приготувати розчин із паслінієм

Готується за лічені хвилини: рецепт легкого салату з консервованим тунцем

Як у домашніх умовах приготувати смачний салат із консервованим тунцем, яйцями та овочами, щоб урізноманітнити меню своєї родини  

Вони дивляться на світ інакше: які знаки Зодіаку мають нестандартне мислення

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку з нестандартним мисленням - Водолій, Близнюки, Стрілець, Риби