Лайм

Яку начинку зробити для вафельного торта: найкращі рецепти на 8 березня

Здивуйте свою сім'ю чи гостей

Напередодні Міжнародного жіночого дня чимало чоловіків задають питання – чим здивувати свою другу половинку, маму, доньку чи бабусю. І якщо ви вже знаєте, як вибрати свіжі тюльпани на 8 березня і на що звернути увагу, спробуйте зробити вафельний торт. theLime підібрав прості рецепти начинок для нього, з якими впораються навіть недосвідчені кулінари.

Фото: pinterest.com

Крем із желе

Інгредієнти: цукор (1 склянка), сметана (1 склянка), вишневе желе (1 пачка), кокосова стружка (1 пачка), вершкове масло (200 г).

Приготування:

Цукор, сметану та порошок вишневого желе змішуємо в каструлі та ставимо її на маленький вогонь. Помішуємо, щоб желатин розбух, але не доводимо до кипіння. Потім додаємо кокосову стружку та вершкове масло. Ретельно перемішуємо та одразу ж намазуємо на вафельні коржі, оскільки суміш швидко застигає.

Читайте також: Як приготувати желе зі сметаною для торта Бите скло.

Вафельний торт із крекером

Інгредієнти: квадратні вафлі (1 уп.), сметана (500 мл), цукор (200 г), загусник для сметани (1 пакет), варене згущене молоко (1 банка), крекер з какао (1 уп.), крекер солодкий світлий (1 уп.).

Приготування:

Перший лист вафлі змащуємо вареним згущеним молоком, потім шар темного крекера, далі – шар збитої із загусником сметани. У такому ж порядку збираємо торт, чергуючи білий і темний крекер, доки інгредієнти не закінчаться.

Карамельний крем

Інгредієнти: вершкове масло (1 пачка), варене згущене молоко (1 банка), лікер "Бейліс" (5-6 ст. л.) за бажанням.

Приготування:

Вершкове масло заздалегідь виставляємо з холодильника, щоб воно стало кімнатної температури. Потім збиваємо його в піну і додаємо варене згущене молоко. Ще трохи збиваємо та вливаємо лікер. Перемазуємо вафлі.

Шоколадний крем

Інгредієнти: молоко (12 ст. л.), цукор (24 ст. л.), какао (4 ст. л.), борошно (6 ст. л.), вершкове масло (200-250 г).

Приготування:

Викладаємо всі інгредієнти в каструлю і варимо на невеликому вогні до загустіння приблизно 20-25 хвилин після закипання, весь час помішуючи. Коли крем охолоне, можна перемазувати вафлі.

Читайте також: Що зробити на 8 березня своїми руками: милі листівки, вироби та аплікації.

Крем із халвою

Інгредієнти: халва (100-130 г), вершкове масло (200 г), сире згущене молоко (480-500 г).

Приготування:

Вершкове масло ретельно збиваємо за допомогою міксера, додаємо сире згущене молоко і продовжуємо збивати далі, щоб змішалися всі інгредієнти. Халву тремо на терці та додаємо в крем. Ретельно змащуємо кремом кожен вафельний корж.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Тягнуться до мистецтва: астрологи назвали найбільш артистичні знаки Зодіаку

Представники яких знаків Зодіаку можуть надихати інших за допомогою музики, живопису, малювання, пісень, танців або фотографії 

Як довго можна зберігати варені яйця і що з них приготувати

Який термін зберігання варених яєць за кімнатної температури і в холодильнику, а також як приготувати яйця по-шотландськи в домашніх умовах

Помідори висаджують у травні: сприятливі дати за місячним календарем

Які дні за місячним календарем найбільш сприятливі для висадки розсади помідорів у відкритий ґрунт, а також як потрібно підготувати рослини