Ранок кожної людини починається із приготування сніданку. Багато хто прагне, щоби перший прийом їжі був не лише смачним та корисним, а ще й швидким. Урізноманітнять ваше ранкове меню різні варіації омлетів або вівсянки. theLime підібрав для вас простий рецепт запеченої вівсянки з бананом та шоколадом.
Інгредієнти: вівсянка (50 г), яйце (1 шт.), молоко (100 мл), какао (2 ч.л.), банан (1/2 шт.), шоколад та горіхи (за бажанням), розпушувач (1 ч.л.), цукор (за смаком).
Приготування:
Підготуйте всі інгредієнти. Вівсяні пластівці пересипте в чашу блендера, додайте какао, розпушувач.
Банан очистіть від шкірки. На цю кількість інгредієнтів знадобиться половина банана. Наріжте його середніми шматками або поламайте руками, і додайте до ємності з іншими компонентами.
Читайте також: Що приготувати на сніданок: рецепти смачних та корисних ранкових страв.
Влийте молоко, додайте цукор і починайте збивати. Коли продукти з'єднаються між собою, вбийте одне яйце. Продовжуйте збивати.
Візьміть форму для запікання та перелийте вівсяно-бананову суміш. За бажанням зверху викладіть шматочки шоколаду та посипте будь-якими горіхами. Запікайте в духовці до готовності приблизно 20 хвилин.
Раніше ми розповідали, як приготувати класичний французький сендвіч крок-мадам.