Влітку багато господинь намагаються експериментувати із сезонними продуктами. І якщо ви вже робили мариновані стрілки часнику, цього разу приготуйте їх на сковороді. theLime ділиться простим рецептом.
Часникові стрілки – це бутони, що не розкрилися, квіток часнику, які зрізаються для кращого розвитку часникової цибулини. Вони їстівні, смачні, багаті вітамінами і мінералами.
Інгредієнти: стрілки часнику (400-500 г), вершкове масло (50 г), сметана 15% (3 ст.), сіль, перець, спеції.
Приготування:
Відрізаємо у стрілок часнику верхню частину (бутон), вона нам не знадобиться. Потім нарізаємо стебла на довільні шматочки.
Читайте також: Як смачно приготувати часникові стрілки із яйцем: простий рецепт.
Розтоплюємо на сковороді вершкове масло, додаємо нарізані стрілки часнику і 3 ст. л. води. Тушкуємо на слабкому вогні 10 хвилин під кришкою. Періодично перемішуємо.
Коли стрілки змінять колір, додаємо сметану, сіль, перець. Перемішуємо і тушкуємо ще приблизно 5 хвилин.
Подаємо часникові стрілки до столу та насолоджуємося смаком.
- Раніше ми розповіли, що приготувати на початку червня із сезонних овочів та фруктів.
Цікаві новини для вас:
- Італійський варіант тертого пирога: як приготувати сбрічолату з полуницею і сиром.
- З горіхами і сухофруктами: як приготувати смачні домашні цукерки без цукру.
- Ліниві голубці з рисом і капустою: як приготувати на плиті традиційну українську страву.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.