Лайм

Як приготувати квашені помідори у відрі: господині оцінили цей рецепт

Спробуйте новий для себе смак

Помідори на зиму можна закрити не лише з додаванням морквиння, також є інші, не менш смачні рецепти. Цього разу theLime розповість, як зробити квашені томати у відрі. Заготовка виходить неймовірно смачною і вона максимально проста у приготуванні. Детальніше про це – читайте далі.

Інгредієнти: 3 кг 200 г сливовидних помідорів, 2,5 л холодної питної води, півсклянки цукру і півсклянки солі, 2 листки хрону, гірчичний порошок.

Фото: Pixabay

Читайте також: Популярний рецепт консервації: як приготувати гостру варену аджику на зиму.

Приготування: помідори ретельно миємо та перекладаємо їх у відро, у якому вони будуть зберігатися. Для приготування розсолу для квашення на 2,5 л води додаємо цукор та сіль, все добре перемішуємо. Воду варто використовувати лише питну. Перемішуємо сіль і цукор до тих пір, поки вони повністю не розчиняться у воді.

Готовим розсолом заливаємо помідори у відрі. Додаємо наші листочки хрону таким чином, щоб накрити ними помідори. Зверху листки посипаємо гірчичним порошком, розподіляючи рівномірно по всій поверхні. Закриваємо компоненти зверху кришкою. Гірчичний порошок дасть пікантний смак та гостринку.

Читайте на тему: Щоб не витрачатися на цибулю взимку, слід правильно закладати її на зберігання: корисні поради.

Помідори у відрі виносимо до підвалу та залишаємо їх там на місяць, щоб вони заквасились. Після того, як вказаний час минув, дістаємо заготовку та насолоджуємося неповторним смаком.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Захищають свій внутрішній світ: які знаки Зодіаку маскують вразливість за допомогою гумору

Які знаки Зодіаку використовують гумор, щоб не показувати свою вразливість перед іншими - це Близнюки, Стрільці, Водолії

Як виростити пишний і запашний кріп: поради досвідчених господарів

Як правильно підготувати ґрунт перед тим, як сіяти кріп, а також яким добривам віддати перевагу, щоб отримати добрий урожай

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати на Великдень салат з картоплею, оселедцем та консервованим горошком за рецептом Ектора Хіменес-Браво