Лайм

Млинці з твердим сиром і зеленню варто спробувати хоч раз: як їх приготувати

Додайте новий рецепт до переліку улюблених страв

Млинці - чудова ідея не лише для сніданку, але й інших прийомів їжі. Їх можна приготувати за різними рецептами та поекспериментувати з начинкою. Цього разу theLime розповість, як зробити цю страву з додаванням твердого сиру та зелені. Детальна інструкція з приготування, а також фото готової страви побачите на сторінці нижче.

Читайте також: Солону карамель для десертів та випічки можна приготувати вдома: простий рецепт.

Фото: unsplash.com

Інгредієнти: молоко - 500 мл, борошно - 200 г, яйця - 2 шт, олія - 4 ст л, розпушувач - 1 ч л, цукор - 2 ст л, сіль - 1 ч л, сир твердий - 150 г, зелень (кріп) - за смаком. З указаних пропорцій у вас має вийти 15-17 готових млинців.

Приготування: яйця злегка збиваємо з цукром та сіллю, вливаємо туди ж завчасно підігріте молоко і перемішуємо всю масу до однорідності. Далі додаємо просіяне з розпушувачем борошно, продовжуємо збивати все блендером. Також вливаємо олію та додаємо сир, попередньо натертий на дрібну тертку. Перемішуємо суміш до однорідної консистенції.

Починаємо смажити млинці. Для цього добре розігріваємо сковорідку та вливаємо на поверхню нашу суміш таким чином, щоб вийшов тонкий млинець. Готуємо його кілька хвилин, підсмажуючи з обох боків.

Читайте на тему: Домашній майонез – повноцінна заміна магазинному: як його зробити з олії та яйця.

Фото: instagram.com/cook_julija_simonchuk

Страва виходить неймовірно ніжною та смачною. За бажання додаємо начинку за смаком або ж куштуємо млинці так, як є – самі по собі вони теж виходять доволі ситними.

  • Також ми розповідали про те, які інгредієнти зроблять глінтвейн ще смачнішим: повний список.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні