Лайм

Млинці на воді виходять ніжними та еластичними: як їх приготувати

Зробити їх зовсім нескладно

Чимало господинь навіть під час війни намагаються балувати свою сім'ю смачними та корисними стравами. І кожна з них має улюблений рецепт млинців: хтось робить шоколадні з какао, хтось – з сиром і кропом, а інші – бендерики з фаршем. theLime також ділиться простим рецептом млинців без додавання молока.

Читайте також: Як приготувати пишні панкейки: помилки в рецептурі, яких часто припускаються.

Фото: pixabay.com

Інгредієнти: яйця (3 шт.), цукор (2 ст. л.), сіль (0,5 ч. л.), вода (500 мл), борошно (200-220 г), рослинна олія (3 ст. л.).

Приготування:

У глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо цукор та сіль. Ретельно перемішуємо все вінчиком.

Вливаємо в яєчну суміш воду, потім частинами додаємо просіяне через сито борошно і продовжуємо збивати вінчиком до однорідності.

В самому кінці додаємо рослинну олію.

Читайте також: "Три склянки" - найпопулярніший рецепт млинців: як їх приготувати.

Добре розігріваємо млинцеву сковороду з олією, виливаємо на неї перший половник. Розподіляємо тісто так, щоб воно покрило всю поверхню тонким шаром. Чекаємо, поки млинець підрум'яниться по краях, потім перевертаємо його на інший бік. Випікаємо ще близько 1-2 хвилини і знімаємо зі сковороди, за бажанням змащуємо вершковим маслом.

Повторюємо те саме, поки не закінчиться тісто.

Готові млинці подаємо до столу з медом, джемом чи варенням.

Цікаві новини для вас:

  1. Вергуни – класична хрумка випічка до чаю: як приготувати їх на кефірі.
  2. Назва може ввести в оману: з чого насправді роблять крабові палички.
  3. Бризоль – це французький омлет із начинкою: як приготувати його у духовці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні