Чимало господинь навіть під час війни намагаються балувати свою сім'ю смачними та корисними стравами. І кожна з них має улюблений рецепт млинців: хтось робить шоколадні з какао, хтось – з сиром і кропом, а інші – бендерики з фаршем. theLime також ділиться простим рецептом млинців без додавання молока.
Читайте також: Як приготувати пишні панкейки: помилки в рецептурі, яких часто припускаються.
Інгредієнти: яйця (3 шт.), цукор (2 ст. л.), сіль (0,5 ч. л.), вода (500 мл), борошно (200-220 г), рослинна олія (3 ст. л.).
Приготування:
У глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо цукор та сіль. Ретельно перемішуємо все вінчиком.
Вливаємо в яєчну суміш воду, потім частинами додаємо просіяне через сито борошно і продовжуємо збивати вінчиком до однорідності.
В самому кінці додаємо рослинну олію.
Читайте також: "Три склянки" - найпопулярніший рецепт млинців: як їх приготувати.
Добре розігріваємо млинцеву сковороду з олією, виливаємо на неї перший половник. Розподіляємо тісто так, щоб воно покрило всю поверхню тонким шаром. Чекаємо, поки млинець підрум'яниться по краях, потім перевертаємо його на інший бік. Випікаємо ще близько 1-2 хвилини і знімаємо зі сковороди, за бажанням змащуємо вершковим маслом.
Повторюємо те саме, поки не закінчиться тісто.
Готові млинці подаємо до столу з медом, джемом чи варенням.
- Раніше ми розповіли, як приготувати солодкі роли з млинців.
- Читайте також на theLime, як приготувати млинці з м'ясною начинкою і соусом бешамель.
Цікаві новини для вас:
- Вергуни – класична хрумка випічка до чаю: як приготувати їх на кефірі.
- Назва може ввести в оману: з чого насправді роблять крабові палички.
- Бризоль – це французький омлет із начинкою: як приготувати його у духовці.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.