img

Новини

20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
19:42 YouTube заблокував канали підсанкційних осіб: хто в списку
19:21 Розікрали 7 млн грн: на Хмельниччині поліцейські оголосили підозру групі чиновників
18:59 Зеленський призначив посла у Швеції: деталі указу
18:49 "Щодня сюрприз": Решетнік показав нові фото зі зйомок "Холостяка" з Цимбалюком
18:42 Завершення війни РФ проти України: Ердоган оцінив шанси зусиль сторін
img Політика
18:15 Головне - не переборщити: як правильно підживлювати капусту
18:14 У Києві відбулося вшанування страчених під час теракту в Оленівці: фоторепортаж
img Київ
17:55 Пікантні рулетики з баклажанів - рецепт улюбленої закуски по-новому
17:48 США могли перемістити ядерну зброю до Британії для "сигналу Путіну" — Bloomberg
17:27 За 1,4 тис. доларів допомагав ухилянтам: ДБР затримало у Харкові посадовця ДСНС
17:05 Український стендапер встановив новий рекорд зі зборів: хто обійшов Ірину Федишин
17:04 Понад половину вибухівки для Росії постачає КНДР — дослідження
img Суспільство
16:50 "Вдячні за нескінченне світло": Притула зворушливо привітав доньку з днем народження
До всіх новин
Домашній майонез рецепт - як приготувати з олії, яйця, оцту та гірчиці
Зробити його простіше простого

Домашній майонез – повноцінна заміна магазинному: як його зробити з олії та яйця

Четвер, 19 жовтня 2023, 08:03
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

У кожного з нас є свій фірмовий рецепт соусу: хтось навчився досконало готувати бешамель – найпопулярніший білий соус до макаронів та лазаньї, а хтось – соус до м'яса з аличі під назвою ткемалі. theLime ділиться простим рецептом домашнього майонезу, з яким впорається навіть господиня-початківець.

Читайте також: Як приготувати пісний майонез у домашніх умовах: простий рецепт без яєць.

Фото: pixabay.com

Інгредієнти: рослинна олія (180 мл), яйце (1 шт.), оцет (1 ч. л.), сіль (1/2 ч. л.), перець (щіпка), цукор (1 ч. л.), гірчиця (1 ч. л.).

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

У банку або чашу блендера наливаємо рослинну олію, додаємо цукор, сіль, перець, гірчицю, оцет. Сюди акуратно розбиваємо яйце, щоб не пошкодити жовток.

"Ногу" занурювального блендера опускаємо на дно - так, щоб захопити яйце, і не відриваючись від дна починаємо збивати на максимумі кілька секунд, поки з-під "ноги" не почне виходити густа маса. Тоді починаємо рухати блендером і збиваємо до загустіння всієї маси.

Читайте також: Чому домашній майонез не густішає: помилки у приготуванні, яких варто уникати.

Домашній майонез готовий.

Можна заправляти салати або поставити його в холодильник.

Термін зберігання у холодильнику – 4-5 днів.

Переглянути цей допис до Instagram

Рецепти на кожен день(@cook_julija_simonchuk)

Цікаві новини для вас:

  1. Солону карамель для десертів та випічки можна приготувати вдома: простий рецепт.
  2. Заготівля до зимових світ: як приготувати міцний хрін з буряком.
  3. Млинці на воді виходять ніжними та еластичними: як їх приготувати.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Домашній майонез рецепт - як приготувати з олії, яйця, оцту та гірчиці
img

Новини

20:27 Аварія на залізниці в Німеччині: серед постраждалих є українці
19:59 Нові обстріли Сумщини: двоє людей отримали поранення
19:42 YouTube заблокував канали підсанкційних осіб: хто в списку
19:21 Розікрали 7 млн грн: на Хмельниччині поліцейські оголосили підозру групі чиновників
18:59 Зеленський призначив посла у Швеції: деталі указу
18:49 "Щодня сюрприз": Решетнік показав нові фото зі зйомок "Холостяка" з Цимбалюком
18:42 Завершення війни РФ проти України: Ердоган оцінив шанси зусиль сторін
img Політика
18:15 Головне - не переборщити: як правильно підживлювати капусту
18:14 У Києві відбулося вшанування страчених під час теракту в Оленівці: фоторепортаж
img Київ
17:55 Пікантні рулетики з баклажанів - рецепт улюбленої закуски по-новому
17:48 США могли перемістити ядерну зброю до Британії для "сигналу Путіну" — Bloomberg
17:27 За 1,4 тис. доларів допомагав ухилянтам: ДБР затримало у Харкові посадовця ДСНС
17:05 Український стендапер встановив новий рекорд зі зборів: хто обійшов Ірину Федишин
17:04 Понад половину вибухівки для Росії постачає КНДР — дослідження
img Суспільство
16:50 "Вдячні за нескінченне світло": Притула зворушливо привітав доньку з днем народження
До всіх новин
Домашній майонез рецепт - як приготувати з олії, яйця, оцту та гірчиці
Зробити його простіше простого

Домашній майонез – повноцінна заміна магазинному: як його зробити з олії та яйця

Четвер, 19 жовтня 2023, 08:03
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

У кожного з нас є свій фірмовий рецепт соусу: хтось навчився досконало готувати бешамель – найпопулярніший білий соус до макаронів та лазаньї, а хтось – соус до м'яса з аличі під назвою ткемалі. theLime ділиться простим рецептом домашнього майонезу, з яким впорається навіть господиня-початківець.

Читайте також: Як приготувати пісний майонез у домашніх умовах: простий рецепт без яєць.

Фото: pixabay.com

Інгредієнти: рослинна олія (180 мл), яйце (1 шт.), оцет (1 ч. л.), сіль (1/2 ч. л.), перець (щіпка), цукор (1 ч. л.), гірчиця (1 ч. л.).

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

У банку або чашу блендера наливаємо рослинну олію, додаємо цукор, сіль, перець, гірчицю, оцет. Сюди акуратно розбиваємо яйце, щоб не пошкодити жовток.

"Ногу" занурювального блендера опускаємо на дно - так, щоб захопити яйце, і не відриваючись від дна починаємо збивати на максимумі кілька секунд, поки з-під "ноги" не почне виходити густа маса. Тоді починаємо рухати блендером і збиваємо до загустіння всієї маси.

Читайте також: Чому домашній майонез не густішає: помилки у приготуванні, яких варто уникати.

Домашній майонез готовий.

Можна заправляти салати або поставити його в холодильник.

Термін зберігання у холодильнику – 4-5 днів.

Переглянути цей допис до Instagram

Рецепти на кожен день(@cook_julija_simonchuk)

Цікаві новини для вас:

  1. Солону карамель для десертів та випічки можна приготувати вдома: простий рецепт.
  2. Заготівля до зимових світ: як приготувати міцний хрін з буряком.
  3. Млинці на воді виходять ніжними та еластичними: як їх приготувати.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••