img

Новини

12:32 Зеленський підписав закон про статус і компенсації депортованим українцям
12:19 В Україні змінять правила обов'язкового медогляду для працівників
12:10 Схема із завищенням тарифів: КП «Київпастранс» переплатило мільйони за струм
12:09 Нацполіція повідомила про підозру російському офіцеру, який керував розстрілами евакуаційних авто під Києвом
12:05 Президент підписав закон про військову службу за контрактом для людей віком понад 60 років
11:45 "Ми нічого не приховуємо": Венс захищає Трампа у справі Епштейна
11:39 У Румунії в дельті Дунаю перекинувся човен із 14 пасажирами
11:33 17 загиблих 82 поранених: Мін’юст повідомив деталі атаки РФ по виправній колонії
11:20 Колишньому керівнику Держгеокадастру на Хмельниччині повідомили нову підозру
11:19 Вийшов перший трейлер нового "Аватара": що чекає у третій частині і коли прем'єра
11:16 Обов’язкова офіцерська підготовка для студентів-медиків – Зеленський підписав закон
11:14 ЄС дозволив транзит казахстанського вугілля через російські порти
11:10 "Далі буде...": соліст гурту "Пиріг і Батіг" долучився до ЗСУ
10:48 В РФ прозвітували про буцімто збиття 74 БПЛА
10:47 Росіяни планували вбивство командира батальйону "Вовки Да Вінчі"
img Суспільство
До всіх новин
Гливи смажені в клярі - як смачно приготувати гриби на сковороді
Урізноманітніть своє меню на вихідних

Як смачно приготувати гливи: такий рецепт сподобається навіть тим, хто не любить ці гриби

Субота, 11 листопада 2023, 14:28
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Осінь у багатьох асоціюється із сезоном "тихого полювання" тобто збиранням грибів, які потім можна закрити на зиму, наприклад, у вигляді грибної ікри, замаринувати або ж приготувати. theLime підібрав простий рецепт глив у клярі, який сподобається навіть тим, хто не любить ці гриби.

Читайте також: Мінімум часу та інгредієнтів: як приготувати смачний грибний паштет із глив.

Фото: pixabay.com

Інгредієнти: гливи (200-300 г), яйце (1 шт.), борошно (140 г), молоко (150 мл), сметана (2 ст. л.), куркума (1 ч. л.), сіль, перець.

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Гливи необхідно ретельно промити під проточною водою, а потім відокремити капелюшки. Викладаємо їх на паперові рушники на декілька хвилин, щоб увібралася зайва волога.

Беремо пергаментний папір і викладаємо на нього кілька капелюшків, солимо, потім зверху накриваємо пергаментом і злегка відбиваємо спеціальним молотком для м'яса з двох боків.

Читайте також: Скільки варити опеньки та як смачно приготувати їх на зиму: рецепт вдалого маринаду.

Готуємо кляр: у глибоку миску розбиваємо яйце, додаємо молоко, куркуму, сметану чи йогурту без смакових добавок, сіль та перець. Все перемішуємо до однорідності, потім висипаємо борошно. Знову перемішуємо вінчиком.

Розігріваємо сковороду з рослинною олією. Обмочуємо кожен гриб у кляр і викладаємо на сковороду. Обсмажуємо під закритою кришкою на слабкому вогні спочатку з одного боку, потім перевертаємо на інший.

Подаємо апетитні гливи до столу і насолоджуємося смаком.

Цікаві новини для вас:

  1. Сирний суп із куркою та грибами – найкращий рецепт на обід: як його готувати.
  2. Як смачно приготувати хека з овочами: рецепт, який варто знати всім любителям риби.
  3. Рецепти салатів з морквою по-корейськи: смачні варіанти, які варто скуштувати хоч раз.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Гливи смажені в клярі - як смачно приготувати гриби на сковороді
img

Новини

12:32 Зеленський підписав закон про статус і компенсації депортованим українцям
12:19 В Україні змінять правила обов'язкового медогляду для працівників
12:10 Схема із завищенням тарифів: КП «Київпастранс» переплатило мільйони за струм
12:09 Нацполіція повідомила про підозру російському офіцеру, який керував розстрілами евакуаційних авто під Києвом
12:05 Президент підписав закон про військову службу за контрактом для людей віком понад 60 років
11:45 "Ми нічого не приховуємо": Венс захищає Трампа у справі Епштейна
11:39 У Румунії в дельті Дунаю перекинувся човен із 14 пасажирами
11:33 17 загиблих 82 поранених: Мін’юст повідомив деталі атаки РФ по виправній колонії
11:20 Колишньому керівнику Держгеокадастру на Хмельниччині повідомили нову підозру
11:19 Вийшов перший трейлер нового "Аватара": що чекає у третій частині і коли прем'єра
11:16 Обов’язкова офіцерська підготовка для студентів-медиків – Зеленський підписав закон
11:14 ЄС дозволив транзит казахстанського вугілля через російські порти
11:10 "Далі буде...": соліст гурту "Пиріг і Батіг" долучився до ЗСУ
10:48 В РФ прозвітували про буцімто збиття 74 БПЛА
10:47 Росіяни планували вбивство командира батальйону "Вовки Да Вінчі"
img Суспільство
До всіх новин
Гливи смажені в клярі - як смачно приготувати гриби на сковороді
Урізноманітніть своє меню на вихідних

Як смачно приготувати гливи: такий рецепт сподобається навіть тим, хто не любить ці гриби

Субота, 11 листопада 2023, 14:28
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Осінь у багатьох асоціюється із сезоном "тихого полювання" тобто збиранням грибів, які потім можна закрити на зиму, наприклад, у вигляді грибної ікри, замаринувати або ж приготувати. theLime підібрав простий рецепт глив у клярі, який сподобається навіть тим, хто не любить ці гриби.

Читайте також: Мінімум часу та інгредієнтів: як приготувати смачний грибний паштет із глив.

Фото: pixabay.com

Інгредієнти: гливи (200-300 г), яйце (1 шт.), борошно (140 г), молоко (150 мл), сметана (2 ст. л.), куркума (1 ч. л.), сіль, перець.

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Гливи необхідно ретельно промити під проточною водою, а потім відокремити капелюшки. Викладаємо їх на паперові рушники на декілька хвилин, щоб увібралася зайва волога.

Беремо пергаментний папір і викладаємо на нього кілька капелюшків, солимо, потім зверху накриваємо пергаментом і злегка відбиваємо спеціальним молотком для м'яса з двох боків.

Читайте також: Скільки варити опеньки та як смачно приготувати їх на зиму: рецепт вдалого маринаду.

Готуємо кляр: у глибоку миску розбиваємо яйце, додаємо молоко, куркуму, сметану чи йогурту без смакових добавок, сіль та перець. Все перемішуємо до однорідності, потім висипаємо борошно. Знову перемішуємо вінчиком.

Розігріваємо сковороду з рослинною олією. Обмочуємо кожен гриб у кляр і викладаємо на сковороду. Обсмажуємо під закритою кришкою на слабкому вогні спочатку з одного боку, потім перевертаємо на інший.

Подаємо апетитні гливи до столу і насолоджуємося смаком.

Цікаві новини для вас:

  1. Сирний суп із куркою та грибами – найкращий рецепт на обід: як його готувати.
  2. Як смачно приготувати хека з овочами: рецепт, який варто знати всім любителям риби.
  3. Рецепти салатів з морквою по-корейськи: смачні варіанти, які варто скуштувати хоч раз.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••