Лайм

Сирний суп з куркою і грибами - найкращий рецепт на обід: як його готувати

Додайте страву до домашнього меню

Якщо у вашій родині є традиція їсти перші страви на обід, подайте на стіл сирний суп. Рецепт цієї страви не займе у вас багато часу, а додаткові інгредієнти, такі як курка і гриби, зроблять суп ситним та ароматним.

Інгредієнти: куряче філе (2 шт.), печериці (350 г), картопля (5 шт.), цибуля ріпчаста (1 шт.), морква (1 шт.), плавлений сир (2 шт.), вода (3 л ), олія, вершкове масло, сіль, перець.

Читайте також: Який інгредієнт додають у грибний суп: відповідь вас здивує.

Фото: pixabay.com

Приготування:

Куряче філе відваріть до готовності та наріжте на невеликі шматочки. Бульйон не виливайте.

Гриби промийте та наріжте пластинками. Обсмажте на сухій сковороді. Як тільки рідина з печериць випарується, додайте шматочок вершкового масла і влийте олію.

Цибулю очистіть і дрібно наріжте, додайте до грибів. Смажте 5 хвилин.

Читайте також: Швидка страва на обід: як приготувати смачний суп з пельменями.

Очищену моркву натріть на тертці і додайте в сковороду. Перемішайте і тушкуйте ще 5 хвилин, періодично помішуючи.

У гарячий бульйон, у якому варилася курка, додайте нарізану кубиками картоплю. Варіть 25 хвилин.

Далі в каструлю перекладіть засмажку, м'ясо, додайте сіль, перець та плавлений сир. Варіть до повного розчинення сиру. Сирний суп з грибами та куркою вимкніть, дайте настоятися 10 хвилин і подавайте до столу.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Готую з любов'ю (@_cook_time_love_)


Дізнайтеся, як готують грибну юшку в Карпатах: гуцульський рецепт, який варто скуштувати.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні