Крабові палички, також відомі як сурімі, є видом морепродукту, який за смаком і текстурою нагадує справжнє крабове м'ясо. І якщо ви вже балували рідних бюджетними котлетами з крабових паличок, цього разу приготуйте рулетики, які можна подати і на святковий стіл замість традиційного крабового салату. theLime ділиться простим рецептом.
Читайте також: Назва може ввести в оману: з чого насправді роблять крабові палички.
Інгредієнти: лаваш (1 великий лист), крабові палички (180 г), яйце (3 шт.), огірок (1 шт.), сир плавлений (150 г), майонез (3 ст. л.).
Приготування:
Крабові палички заздалегідь розморожуємо та нарізаємо досить дрібно.
Огірок промиваємо у проточній воді та нарізаємо тонкими смужками.
Яйця заздалегідь відварюємо вкруту – 10 хвилин після закипання води. Чекаємо, поки вони охолонуть, потім очищаємо їх від шкаралупи та тремо на терці.
Плавлений сир також тремо на терці.
Читайте також: Лаваш з начинкою – універсальний перекус: що загорнути в рулет.
Змішуємо натертий сир із майонезом. Змащуємо отриманою сумішшю лаваш.
Потім викладаємо на нього спочатку смужки огірків, потім яйця та нарізані крабові палички. Акуратно загортаємо у рулет, починаючи з того боку, де огірки. Щоб закуска добре просочилася, можна поставити її на півгодини у холодильник.
Розрізаємо рулет на невеликі шматочки.
- Раніше ми розповіли, як приготувати соковитий рол з куркою в лаваші.
- Читайте також на theLime, як приготувати салат з мівіною і крабовими паличками.
Цікаві новини для вас:
- Смачний закарпатський бограч можна приготувати вдома на плиті: спрощений рецепт.
- Найпростіший рецепт домашнього зефіра з варення: потрібно мінімум інгредієнтів.
- Простішого рецепту не знайдете: як приготувати "ліниву" сосиску в тісті.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.