Лайм

Рулетики з крабовими паличками – смачна заміна звичайному салату: як їх готувати

Побалуйте близьких напередодні свят

Крабові палички, також відомі як сурімі, є видом морепродукту, який за смаком і текстурою нагадує справжнє крабове м'ясо. І якщо ви вже балували рідних бюджетними котлетами з крабових паличок, цього разу приготуйте рулетики, які можна подати і на святковий стіл замість традиційного крабового салату. theLime ділиться простим рецептом.

Читайте також: Назва може ввести в оману: з чого насправді роблять крабові палички.

Фото: instagram.com/kristy_cookery

Інгредієнти: лаваш (1 великий лист), крабові палички (180 г), яйце (3 шт.), огірок (1 шт.), сир плавлений (150 г), майонез (3 ст. л.).

Приготування:

Крабові палички заздалегідь розморожуємо та нарізаємо досить дрібно.

Огірок промиваємо у проточній воді та нарізаємо тонкими смужками.

Яйця заздалегідь відварюємо вкруту – 10 хвилин після закипання води. Чекаємо, поки вони охолонуть, потім очищаємо їх від шкаралупи та тремо на терці.

Плавлений сир також тремо на терці.

Читайте також: Лаваш з начинкою – універсальний перекус: що загорнути в рулет.

Змішуємо натертий сир із майонезом. Змащуємо отриманою сумішшю лаваш.

Потім викладаємо на нього спочатку смужки огірків, потім яйця та нарізані крабові палички. Акуратно загортаємо у рулет, починаючи з того боку, де огірки. Щоб закуска добре просочилася, можна поставити її на півгодини у холодильник.

Розрізаємо рулет на невеликі шматочки.

Фото: instagram.com/helen_gusarovna

Цікаві новини для вас:

  1. Смачний закарпатський бограч можна приготувати вдома на плиті: спрощений рецепт.
  2. Найпростіший рецепт домашнього зефіра з варення: потрібно мінімум інгредієнтів.
  3. Простішого рецепту не знайдете: як приготувати "ліниву" сосиску в тісті.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні