Лайм

Як привітати колег з Новим роком-2024: ідеї коротких та влучних тостів

Що сказати на новорічному корпоративі

В останні дні грудня традиційно відбуваються корпоративи та новорічні вечірки. І якщо ви вже підібрали святковий лук із сукнею, макіяжем, оригінальним манікюром та зачіскою, слід подбати, як привітати колег. theLime ділиться ідеями коротких і влучних тостів.

Читайте також: Що подарувати колезі на Новий рік 2024: ідеї універсальних та приємних подарунків.

Фото: pixabay.com

Що побажати співробітникам на корпоративній вечірці?

Прощаючись із ще одним роком напруженої роботи та спільних досягнень, давайте піднімемо келихи за спогади, які ми створили, та за успіх, якого ми досягли разом. З Новим роком, колеги!

***

Нехай Новий рік принесе нам нові можливості та ще більше приводів для святкування всією нашою командою. Бажаю, щоб 2024 рік став роком зростання та успіху. Бажаю удачі!

***

За чудових колег, які роблять кожен робочий день яскравішим, та за командну роботу, яка перетворює труднощі на тріумфи. Бажаю всім щасливого Нового 2024 року, сповненого процвітання та радості.

***

Давайте зустрінемо Новий 2024 рік з оптимізмом та ентузіазмом. Нехай він стане роком нових можливостей, професійного зростання та колективних перемог. Здоров'я і щастя!

Фото: pixabay.com

Читайте також: "Таємний Санта" готує подарунки: найкращі ідеї для привітання колег на Новий рік.

У наступному 2024 році нехай наша компанія продовжить сяяти, досягаючи нових висот та долаючи бар'єри. Попереду неймовірна подорож. З Новим роком, колеги!

***

Колегам, для яких робоче місце стало другим будинком, дякую за вашу відданість справі та командну роботу. Бажаю вам Нового року, наповненого захоплюючими проектами та особистими досягненнями. Всього найкращого!

***

Вітаємо із завершенням одного розділу та початком іншого. Нехай Новий 2024 рік принесе свіжу енергію, нові виклики і приголомшливий успіх нашій чудовій команді. З Новим роком, колеги!

***

Вступаючи в новий рік випробувань та тріумфів, давайте вип'ємо за непохитну силу нашої команди. Нехай усі 12 місяців будуть наповнені спільними перемогами та радісними моментами. З Новим 2024 роком усіх!

Фото:

Цікаві новини для вас:

  1. Дівчина показала в TikTok, як красиво запакувати подарунок - лайфхак стане в нагоді на Новий рік.
  2. Кому дрібничка, а кому за щастя: які подарунки дарують на Новий рік і Різдво в країнах світу.
  3. У мережі показали, як красиво запакувати подарунки будь-якої форми: відео.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня