Лайм

Обід з ресторанним смаком: простий рецепт супу-пюре з гарбуза

Ця страва приємно вас здивує

Якщо ви обожнюєте експериментувати на кухні та пробувати нові рецепти, у нас є для вас кілька ідей. Раніше ми ділилися інструкцією з приготування мінестроне - знаменитого італійського супу з додаванням овочів. Цього разу theLime розповість, як зробити ніжний гарбузовий суп-пюре, який за смаком нагадуватиме справжню ресторанну страву.

Читайте також: Рецепт сирників без борошна, які виходять особливо ніжними і м’якими.

Фото: pinterest

Інгредієнти: гарбуз - 1 шт (маленький або половинка середнього), картопля - 4 шт, морква - 1 шт, цибуля - 1 шт, часник - 1 зубчик, сметана або вершки - 2 ст л, сіль/перець/мускатний горіх/петрушка - за смаком.

Приготування: чистимо гарбуз, картоплю і моркву, нарізаємо їх кубиками і переміщаємо в каструлю. Заливаємо наші основні компоненти водою таким чином, щоб вода покривала їх зовсім трохи. Залишаємо овочі варитися на плиті до готовності. Додаємо спеції.

Тим часом підсмажуємо на сковорідці часник і цибулю, попередньо їх почистивши. Коли овочі практично зварилися, додаємо до них засмажку і залишаємо все разом покипіти ще на кілька хвилин.

Читайте на тему: Топ-3 рецепти з гарбуза, які можна готувати на сніданок, обід і вечерю.

Після цього збиваємо суміш блендером до однорідної маси. Наостанок додаємо сметану, добре перемішуємо і даємо супу покипіти ще 3-5 хвилин. Перед подачею прикрашаємо страву петрушкою чи іншою зеленню. Готово, можна насолоджуватися неповторним, неймовірно ніжним смаком.

Фото: pinterest

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Якщо не встигли спекти паску: найпростіший рецепт крафіна, який можна приготувати до свята

Як у домашніх умовах приготувати незвичайну паску-крафін на дріжджовому тісті, щоб здивувати гостей та побалувати близьких на Великдень 

Чи можна пекти паски у Страсну п'ятницю: народні традиції і що говорить церква

Чому паски можна пекти у Страсну п'ятницю, яка у 2024 році випадає на 3 травня, а також що ще обов'язково потрібно зробити в цей день

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги