Якщо ви обожнюєте експериментувати на кухні та пробувати нові рецепти, у нас є для вас кілька ідей. Раніше ми ділилися інструкцією з приготування мінестроне - знаменитого італійського супу з додаванням овочів. Цього разу theLime розповість, як зробити ніжний гарбузовий суп-пюре, який за смаком нагадуватиме справжню ресторанну страву.

Читайте також: Рецепт сирників без борошна, які виходять особливо ніжними і м’якими.

Фото: pinterest

Інгредієнти: гарбуз - 1 шт (маленький або половинка середнього), картопля - 4 шт, морква - 1 шт, цибуля - 1 шт, часник - 1 зубчик, сметана або вершки - 2 ст л, сіль/перець/мускатний горіх/петрушка - за смаком.

Приготування: чистимо гарбуз, картоплю і моркву, нарізаємо їх кубиками і переміщаємо в каструлю. Заливаємо наші основні компоненти водою таким чином, щоб вода покривала їх зовсім трохи. Залишаємо овочі варитися на плиті до готовності. Додаємо спеції.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Тим часом підсмажуємо на сковорідці часник і цибулю, попередньо їх почистивши. Коли овочі практично зварилися, додаємо до них засмажку і залишаємо все разом покипіти ще на кілька хвилин.

Читайте на тему: Топ-3 рецепти з гарбуза, які можна готувати на сніданок, обід і вечерю.

Після цього збиваємо суміш блендером до однорідної маси. Наостанок додаємо сметану, добре перемішуємо і даємо супу покипіти ще 3-5 хвилин. Перед подачею прикрашаємо страву петрушкою чи іншою зеленню. Готово, можна насолоджуватися неповторним, неймовірно ніжним смаком.

Фото: pinterest

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.