Якщо ви обожнюєте експериментувати на кухні та пробувати нові рецепти, у нас є для вас кілька ідей. Раніше ми ділилися інструкцією з приготування мінестроне - знаменитого італійського супу з додаванням овочів. Цього разу theLime розповість, як зробити ніжний гарбузовий суп-пюре, який за смаком нагадуватиме справжню ресторанну страву.
Читайте також: Рецепт сирників без борошна, які виходять особливо ніжними і м’якими.
Інгредієнти: гарбуз - 1 шт (маленький або половинка середнього), картопля - 4 шт, морква - 1 шт, цибуля - 1 шт, часник - 1 зубчик, сметана або вершки - 2 ст л, сіль/перець/мускатний горіх/петрушка - за смаком.
Приготування: чистимо гарбуз, картоплю і моркву, нарізаємо їх кубиками і переміщаємо в каструлю. Заливаємо наші основні компоненти водою таким чином, щоб вода покривала їх зовсім трохи. Залишаємо овочі варитися на плиті до готовності. Додаємо спеції.
Тим часом підсмажуємо на сковорідці часник і цибулю, попередньо їх почистивши. Коли овочі практично зварилися, додаємо до них засмажку і залишаємо все разом покипіти ще на кілька хвилин.
Читайте на тему: Топ-3 рецепти з гарбуза, які можна готувати на сніданок, обід і вечерю.
Після цього збиваємо суміш блендером до однорідної маси. Наостанок додаємо сметану, добре перемішуємо і даємо супу покипіти ще 3-5 хвилин. Перед подачею прикрашаємо страву петрушкою чи іншою зеленню. Готово, можна насолоджуватися неповторним, неймовірно ніжним смаком.
- Незвичайний рецепт гарбузової каші у духовці: оцінять навіть ті, хто її не любить.
Цікаві новини для вас:
- Рецепт граноли до сніданку: як приготувати хрумку вівсянку з горіхами і шоколадом.
- Рецепт простого яблучного пирога без духовки: його приготування займає мінімум часу.
- Рецепт простого торта з вершковим кремом, який готують зі звичайних млинців.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.