Лайм

Смачний салат нашвидкуруч із доступних інгредієнтів: як його приготувати

Візьміть собі на замітку

У 2024 році православні та греко-католики відзначають свято Світлого Христового Воскресіння 5 травня. І якщо ви вже зробили ніжну буженину з телятини в духовці, урізноманітніть святкове меню салатом, який можна приготувати дуже швидко і з простих інгредієнтів. theLime підібрав простий рецепт, яким поділився канадський шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво.

Читайте також: Приготуйте ці швидкі закуски на Великдень-2024: рецепти смачних страв.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Інгредієнти: картопля, квашений огірок, оселедець, консервований горошок, цибуля, петрушка, кріп, олія, сіль, перець.

Приготування:

Картоплю промиваємо у проточній воді та викладаємо в каструлю. Заливаємо відфільтрованою водою, солимо і відварюємо в мундирі до готовності - приблизно 25-30 хвилин. Потім очищаємо від шкірки, вирізаємо "вічка" і ріжемо середнім або маленьким кубиком.

Цибулю, оселедець і квашений огірок теж нарізаємо кубиком.

Читайте також: Меню на Великдень: рецепти салатів, які потрібно приготувати на святковий стіл.

Кріп і петрушку промиваємо у воді, викладаємо на кілька хвилин на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім подрібнюємо ножем.

Змішуємо всі інгредієнти в салатнику, заправляємо олією, солимо і перчимо.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

Цікаві новини для вас:

  1. Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господарок.
  2. Великдень 2024: давні українські звичаї і традиції, про які ви можете не знати.
  3. Як смачно запекти домашню ковбасу на Великдень: фірмовий рецепт Тетяни Літвінової.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні