У 2024 році православні та греко-католики відзначають свято Світлого Христового Воскресіння 5 травня. І якщо ви вже зробили ніжну буженину з телятини в духовці, урізноманітніть святкове меню салатом, який можна приготувати дуже швидко і з простих інгредієнтів. theLime підібрав простий рецепт, яким поділився канадський шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво.
Читайте також: Приготуйте ці швидкі закуски на Великдень-2024: рецепти смачних страв.
Інгредієнти: картопля, квашений огірок, оселедець, консервований горошок, цибуля, петрушка, кріп, олія, сіль, перець.
Приготування:
Картоплю промиваємо у проточній воді та викладаємо в каструлю. Заливаємо відфільтрованою водою, солимо і відварюємо в мундирі до готовності - приблизно 25-30 хвилин. Потім очищаємо від шкірки, вирізаємо "вічка" і ріжемо середнім або маленьким кубиком.
Цибулю, оселедець і квашений огірок теж нарізаємо кубиком.
Читайте також: Меню на Великдень: рецепти салатів, які потрібно приготувати на святковий стіл.
Кріп і петрушку промиваємо у воді, викладаємо на кілька хвилин на паперові рушники, щоб увібралася зайва волога. Потім подрібнюємо ножем.
Змішуємо всі інгредієнти в салатнику, заправляємо олією, солимо і перчимо.
Переглянути цей допис до Instagram
- Раніше ми розповіли рецепт шоколадних яєць із горішками до Великодня.
- Читайте також на theLime, як приготувати соковиту яловичину "Біф Веллінгтон".
Цікаві новини для вас:
- Як зберігати паски, щоб вони не черствіли: секрети досвідчених господарок.
- Великдень 2024: давні українські звичаї і традиції, про які ви можете не знати.
- Як смачно запекти домашню ковбасу на Великдень: фірмовий рецепт Тетяни Літвінової.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.