Напевно, немає такої господині, яка б не полюбляла експериментувати на кухні, втілюючи різноманітні рецепти та тішачи дорослих та малих гурманів. Якщо ви вже готували іспанський десерт з особливим смаком, то порадуйте дорогих людей пухким пирогом з яблуками та полуницею. theLime підібрав простий рецепт, яким поділилася на cвоїй сторінці в Instagram Юлія Василюк.
Цей простий десерт точно приємно здивує вас. І ви захочете його приготувати знову.
Читайте також: Швидко і корисно: рецепт запашної сирної запіканки з яблуками.
Інгредієнти: яблука середнього розміру (3 шт), лимонний сік (1 ст. ложка), полуниця (5-6 шт.), вершкове масло (150 г), цукор (150 г), ванільний цукор (1 ч.ложка), яйця (3 шт.), борошно (210 г), розпушувач (10 г).
Приготування:
Яблука потрібно почистити та нарізати невеликими шматочками. Додати лимонний сік та ретельно перемішати.
Масло кімнатної температури, цукор, ванільний цукор потрібно збити міксером протягом п’яти хвилин. Яйця потрібно додавати по одному, акуратно збиваючи суміш міксером.
Процес приготування пирога
Борошно з розпушувачем потрібно просіяти та додати до тіста. Все перемішати лопаткою. Наступний етап - додаємо яблука та перемішуємо. Викладаємо тісто у форму розміром 30 на 20 або круглу діаметром 28.
Випікаємо у розігрітій духовці 170 °С протягом 30 хв. Пиріг має добре підрум’янитися. Смакоту залишилося нарізати на порційні шматочки і – вуаля.
- Раніше ми писали, як приготувати хрусткі вафлі з кабачків на сніданок.