Лайм

Смачно, просто і ніякого тіста: як приготувати соковиту кабачкову піцу на сковорідці

Це прекрасний варіант сніданку, який не потребує багато часу, а результат сподобається всім

Сезон кабачків у самому розпалі - магазини і ринки пропонують величезний вибір свіжих, соковитих кабачків і цукіні. З них можна приготувати багато різноманітних закусок, які доповнять основну страву, а також можна потішити своїх близьких незвичним сніданком – приготувати кабачкову піцу.

Рецептом поділилась авторка YouTube-каналу "Канал ВО! Прості Рецепти".

Читайте також: Приготуйте котлети з "сюрпризом": діти точно будуть просити добавки.

Від класичного варіанту піци вона відрізняється тим, що непотрібно замішувати тісто. Варіанти начинок такі, як і для звичайної піци - овочі, гриби, курка чи ковбаски, соуси і, звичайно, ж сир. Готується все дуже просто і швидко, а виходить дуже смачно. До того ж кабачкова піца стане знахідкою для прихильників правильного харчування – вона низькокалорійна, але при цьому багата вітамінами і мікроелементами.

Для тіста:

  • Кабачок - 300-400 г
  • Яйця - 2 шт.
  • Сметана - 1 ст. л.
  • Сіль, перець - за смаком
  • Борошно - 6-8 ст. л.

Для начинки:

  • Ковбаса - 30-50 г
  • Сир моцарела - 100 г
  • Помідор - 1 шт.

Спочатку потрібно натерти кабачок на великій тертці, а потім відтиснути з кабачкової маси зайву рідину. Додаємо у кабачки, яйця, сметану, сіль, перець і все гарно перемішуємо. Потім додаємо у масу борошно і все ще раз перемішуємо.

Читайте також: Що приготувати з порічок, але не варення: рецепти смачних соусів до м’яса.

Викладаємо кабачкову масу на розігріту і змащену олією сковорідку, формуючи рівний млинець. Смажимо його на середньому вогні близько 7-10 хвилин, поки млинець не підрум’яниться, а потім смажимо так само і з іншої сторони.

На підсмажений з обох боків млинець викладаємо начинку: ковбасу, помідори, сир або ж інші варіанти за вашим бажанням. Накриваємо піцу кришкою і готуємо на маленькому вогні, щоб сир розплавився.

"Піца з основою із кабачка – гарна низькокалорійна заміна звичайній. Її можна швидко приготувати на сковороді. З начинками можна експериментувати", - додала авторка відео.

Цікаві новини для вас:

  1. Ліниві вареники, які чудово тримають форму: вдалий рецепт корисного сніданку.
  2. Замість оладок: рецепт хрустких вафель з кабачків, які можна приготувати на сніданок.
  3. Готуємо часникові стрілки у сметанному соусі: простий рецепт.

Новини партнерів

Читайте також

Почнеться біла смуга: ці три знаки Зодіаку чекає щасливий період після Молодика у липні

Молодик 6 липня принесе оновлення і відкриє нову сторінку у житті трьох знаків Зодіаку - Лев, Водолій, Стрілець будуть щасливі

Подушка з морозилки і ментоловий чай: п’ять лайфхаків, що допоможуть заснути у спеку

У літню спеку не завжди вдається швидко заснути вночі, однак є лайфхаки, які допоможуть швидко охолодити кімнату навіть без світла

Мінімум витрат і максимум користі: три способи приготування кураги в домашніх умовах

Курага - чудове джерело вітамінів і мікроелементів. Розповідаємо про три способи, як приготувати курагу в домашніх умовах