Лайм

Серпень змінить все: астролог Влад Росс дав катастрофічний прогноз для Росії

За словами астролога, Росію чекають катаклізми і переворот

У серпні 2024 року на фронті в Україні почнеться вирішальний період, а для Росії цей час ознаменує початок періоду катастроф, який закінчиться навесні 2025 року переворотом в російській владі.

Такий прогноз дав міжнародний астролог Влад Росс в ефірі YouTube-каналу "PeopleLife".

Читайте також: Це не останній замах: астролог Влад Росс розповів, чи стане Трамп президентом США.

За його словами, період катастроф для Росії вже розпочався.

"Як ми бачимо, у Краснодарському краї горять тисячі гектарів лісів, і це ще лише липень, а справжня катастрофа розпочнеться у серпні.

Серпень завжди був катастрофічним для Російської Федерації, тому що він завжди протистоїть намірам РФ. Це знак Лева, а Росія - країна, яка хоче підім'яти під себе Лева, країна-гординя, яка хоче керувати всім світом", - пояснив астролог.

Він прогнозує, що з серпня до весни 2025 року в Росії будуть зміни і все завершиться переворотом у владі.

"Я вже раніше говорив, що у 2025 році ми чекатимемо на переворот у російській владі. Зараз там усім керують зовсім інші люди - є таємна постать Сергій Корольова, якого ніхто не бачив по телевізору, але який насправді очолює ФСБ. Ми ж розуміємо, що там мафіозна бандитська країна, а мафія свого короля ніколи не покаже, вона навіть не показує, хто керує Російською Федерацією вже давно.

Читайте також: Скоро настане найкращий час для перемоги і перемовин: астролог дав новий прогноз для України.

Влада Сергія Корольова, який керує Російською Федерацією, буде повалена навесні 2025 року. У Росії у березні завжди відбуваються різного роду перевороти і смерті: Сталін помер у березні, лютнева революція трапилася у березні, вбивство царя у березні наступного року. Я хочу сказати, що зараз у серпні все це почнеться, і нам потрібно почекати до весни ще трохи", - заявив Росс.

Також Влад Росс розповів, що чекатиме українців до кінця року.

"Щодо електрики, то гірше ніж у липні, у серпні бути не може. Взимку ми можемо сидіти без світла, але з теплом. Усі блоки атомних станцій відновляться до зимового опалювального сезону і в нас дійсно буде близько 25 систем протиповітряної оборони, яка відбиватиме удари ворога. Саме це убезпечить нашу країну та закриє небо. Тому я вважаю, що взимку буде менше відключень світла, ніж улітку", - стверджує Росс.

За словами астролога, з 5 серпня Меркурій стає ретроградним і в цей час слід чекати фінансової кризи та падіння на ринках.

Читайте також: Фундамент миру закладено, але треба ще пережити липень: астролог Влад Росс дав прогноз Україні.

"Також близько 19 серпня на нас можуть чекати знакові події, тому що на небі складеться жорсткий квадрат Юпітера і Сатурна. У цей час може вибухнути нова війна або загостряться бойові дії, тож про жодне перемир'я не може бути й мови.

Серпень буде тим місяцем, який розгорне ситуацію на фронті категорично і всі зрозуміють, що потрібно дотискати суперника – і з одного боку, і з іншого.

Якусь подібність вирішення конфлікту ми побачимо лише 29 серпня, коли Венера увійде на знак Терезів - знак переговорів.

Бог війни Марс поєднається з Юпітером 14 серпня, тому середина місяця для нас дуже небезпечна. Ну і найнебезпечніше, що на нас може чекати – це напад із півночі під час Олімпійських ігор. Я завжди казав, що найнебезпечніший час це саме кінець липня – початок серпня, коли розпочнуться Олімпійські ігри у Парижі. Тому обов'язково треба чекати на теракти у Франції.

Не хотілося б закінчувати похмурим прогнозом, але ми маємо знати, будь-якої миті саме у серпні ворог може піти на Чернігівську, Київську, Житомирську області. Нам потрібно бути дуже серйозно підготовленими до цього саме в серпні", - резюмував астролог.

Цікаві новини для вас:

  1. Через пів року вийдемо на підписання мирної угоди: український езотерик дав прогноз закінчення війни.
  2. Вершники Апокаліпсису вже мчать на болота: ясновидець Хорс розповів про перемогу України.
  3. Переговори з РФ і нова війна: астролог розповів, що чекає Україну.

Новини партнерів

Читайте також

Баклажани по-корейськи: ця пікантна закуска не залишить нікого байдужим

Приготуйте баклажани по-корейськи - пікантний смак цій закусці додає цікавий соус

Як випрати кросівки в пральній машині: корисні поради

Експерти розповіли, як випрати кросівки в пральній машині і дали корисні поради

Шарлотка з білого хліба для суперлінивих - так просто ще не було

Шарлотка з білого хліба - це простий рецепт випічки, для якого не потрібне тісто